PIXELS: V najnovšej sci-fi komédii pomáha MINI Cooper S zachraňovať svet

20.07.2015 20:11

Divoké naháňačky, trefné dialógy, veľkolepé akčné scény, najobľúbenejšie videohry z čias dávno minulých, nádej, hrdinovia a v centre diania záchrancovia v podobe štyroch trojdverových MINI Cooper S – to všetko sa objaví v novom filme PIXELS od Sony Pictures, ktorý bude do kín uvedený už vo štvrtok 23. júla. Za volant automobilov značky MINI sa posadia hlavní protagonisti - Adam Sandler, Peter Dinklage, Denis Akiyama a Josh Gad. V boji dobrých proti zlým zohrajú veľmi dôležitú úlohu. Medzi účinkujúcimi nechýbajú ani Kevin James a Michelle Monaghan.

Režisér Christopher Columbus sa pri tvorbe tejto hollywoodskej snímky inšpiroval krátkym animovaným francúzskym filmom Patricka Jeana, ktorý v roku 2010 vyvolal vlnu celosvetového nadšenia, a to vďaka tomu, že oslavuje klasické videohry ako Tetris, Pac-Man, Space Invaders a Donkey Kong.

MINI verzus Pac-Man.

Vo filme PIXELS sa staneme priamymi účastníkmi videohry. Dozvieme sa, že mimozemšťania zachytili signály najpopulárnejších hier 80. rokov 20. storočia, ako napríklad Space Invaders, v ktorej je úlohou hráčov zlikvidovať malých animovaných návštevníkov z vesmíru. Mimozemšťania si tieto správy omylom vyložia ako vyhlásenie vojny a rýchlo vyšlú obrovské postavičky Pac-Mana a Donkey Konga do rôznych svetových metropol, kde menia všetko, čoho sa dotknú, na pixely.

Vláda sa v snahe zachrániť svet obráti na štyroch talentovaných hráčov videohier z 80. rokov, ktorí poznajú ich silné i slabé stránky tak ako nikto iný. V boji proti Pac-Manovi a jeho spojencom však našim štyrom hrdinom treba trochu pomôcť, preto im vláda poskytne „MINI Ghosts“ - štyri trojdverové vozidlá MINI Cooper S, vystupujúce pod menami a vo farbách duchov z hry Pac-Man. O tom, či sa ich misia skončí úspešne, sa návštevníci kín presvedčia už od 23. júla.

Hlavnú úlohu hrá trojdverový model MINI Cooper S.

Trojdverové MINI Cooper S okrem skvelých jazdných vlastností zaujme aj svojím príťažlivým zovňajškom. Najnovšia generácia tohto originálu bola navrhnutá pre individualistov. Zároveň vnáša konštrukčné prvky klasického Mini z roku 1959 do súčasnosti. Vďaka zvýrazneným charakteristickým črtám a prepracovanejším prvkom ikonického vzhľadu svojich predchodcov spája nová generácia MINI dedičstvo MINI s nadčasovým dizajnom a inováciou.

 Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=diqZBS-RTAw

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode