PIAGGIO LIBERTY OSLAVUJE S BACI PERUGINA STÉ VÝROČIE

25.03.2022 17:02

 

  • Dve ikonické značky, dvaja výnimoční predstavitelia talianskeho štýlu života, spoločne predstvujú špeciálnu edíciu najpredávanejšieho skútru Piaggio

Piaggio pri príležitosti stého výročia založenia značky Baci Perugina oslavuje históriu a kreativitu tejto značky špeciálnou verziou modelu Liberty, bestselleru, ktorý sa v priebehu rokov stal s viac než miliónom vyrobených kusov jedným z najobľúbenejších skútrov na veľkých kolesách. Predstavujeme Piaggio Liberty Baci Perugina, skutočné vozidlo každodenných emócií, milostných príbehov a priateľstiev, ktoré prináša tie najúprimnejšie pocity, rovnako ako historická značka Baci od roku 1922.

 

V posledných 100 rokoch sa čokolády Baci vyvíjali a pritom si zachovali svoju nezameniteľnú podstatu. Dnes už storočná značka čokolády hrala v avantgardných kampaniach, doprevádzala známych umelcov a skvelé značky. Teraz sa znovu objavuje pri skútri Piaggio Liberty, ktorý je ikonou talianskeho spôsobu života a protagnostiom chytrej a jednoduchej mobility už 25 rokov. 

 

Liberty zdobia klasické farby značky Baci s nezameniteľnou grafikou: elegantná, intenzívna modrá zdobená hviezdami na prednej maske a na bokoch, zatiaľčo na plexištíte sa vyníma slávne logo. Sedadlo v tmavej koži zasa pripomína farbu polevy z tmavej čokolády Luisa, ktorou Peruginove majstrovské dielo vždy vynikalo.

 

Liberty Baci Perugina sa predstavuje v jedinej exkluzívnej farebnej kombinácii a s klasickým motorom s objemom 125 cm3 z rodiny Piaggio i-get, ktorý patrí vo svojich segmentoch k najmodernejším. Extrémne moderné a technologické motory sú výsledkom filozofie dizajnu, ktorá zaručuje vyššiu úroveň kvality a spoľahlivosti, rovnako ako zníženú spotrebu a emisie.

 

Okrem skútru Liberty Baci Perugina je v ponuke aj špeciálna helma v dvoch rôznych farebných prevedeniach. Klasická verzia v rovnako elegantnej modrej ako skúter Baci Perugina, a strieborná, inšpirovaná elegantným strieborným papierom, do ktorého je zabalený každý kúsok čokolády. Obe verzie sú zdobené slávnym motívom hviezd, ktorý kontrastuje s farbou prilby – modrá verzia striebornými hviezdami a strieborná verzia modrými hviezdami. Logo Baci vyniká na oboch farebných prevedeniach. 

 

Piaggio Liberty je jedným z najobľúbenejších talianskych skútrov, synonymom nezávislosti a slobody medzi mladými ľuďmi, ale tiež praktickosti a racionality, pokiaľ ide o každodennú mobilitu. Ako jeden z mála produktov sa dokázal neustále vyvíjať z hľadiska technológie a štýlu.

 

#BaciPerugina #GoodBrands

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode