Otvorenie showroomu Maserati

24.05.2016 17:39

Otvorenie showroomu Maserati bolo dňa 24. 5. 2016 vo veľkom štýle a motoristickí novinári mali adrenalínové skúšobné jazdy na modeloch /Maserati Ghibli, Maserati quattroporte/ a dravé pohľady okoloidúcich neostali bez odozvy, keď počuli silu  riadnych trojlitrových motorov. No v ramci možností sme ich poriadne prevetrali!

Predávané vozidlá sú rovnako jedinečné, ako sú jedineční aj ich majitelia. Príďte sa o tom osobne presvedčiť. Neoľutujete!

Okrem toho showroom ponúka príjemné a exkluzívne prostredie. Predajca preferuje osobný prístup a kvalitný servis, garantuje certifikované a autorizované náhradné dielce.

DS Plus- slovenská spoločnosť získala od Maserati prvé a jediné oficiálne zastúpenie  na import, predaj a servis vozidiel na Slovensku.

Myšlienka vznikla v roku 2015 keď štyria konatelia spoločnosti – Ivan Dolinský, Marek Ferenčík, Vladimír Bebjak a Ján Žurek – oslovili Maserati s nápadom otvoriť historicky prvé zastúpenie značky na Slovensku.

Takmer do roka do dňa sa podarilo na Hodonínskej ulici v Lamači v Bratislave zrekonštruovať showroom podľa štandardov značky a otvoriť prvé oficiálne zastúpenie na Slovensku.

DS Plus zastrešuje:

- import vozidiel

- predaj

- autorizovaný servis pre nové aj vozidlá, dovezené z iných krajín

V súčasnosti je na Slovensku registrovaných cca 150 vozidiel Maserati.

MASERATI bolo založená v Bologni pánom Alfieri Maserati 1. decembra 1914 a vznikla ako dielňa s názvom "Officine Alfieri Maserati". V roku 1926 bola premenená iba na Maserati, začala konštruovať, stavať a predávať svoje vlastné vozidlá. Bratia Maserati si vzali do loga symbol Trojzubca, ktorý je inšpirovaný slávnou sochou Neptúna v Bologni. Na konci roka 1930, sa značka Maserati presťahovala do Modeny na aktuálnu adresu na Viale Ciro Menotti.

Maserati bol súčasťou skupiny Fiat Group – teraz je to FCA - od roku 2005 a je prestížnou značkou v oblasti športových a luxusných limuzíny. Má zastúpenie vo viac ako 60 krajinách, kde podáva svedectvo o talianskej prepracovanosti, elegancii a štýle. Dnes je továreň situovaná do mesta Modena. Ostatné závody sú v Giovanni Agnelli Plant, v Grugliasco a Mirafiori Factory, a sú schopné garantovať najvyššie technické a kvalitatívnej normy.

Maserati oslávila začiatkom roka 2013 príchod  šiestej generácie modelu Quattroporte a aj modelu Ghibli, ktoré sa označujú ako vstup Maserati je do segmentu E. Športový sedan Ghibli a Quattroporte (vlajková loď), s motormi V6 a V8 Twin-Turbo s výkonmi od 330-530hp:

K dispozícii je tiež verzia Q4 pohon všetkých kolies, rovnako ako aj V6 Turbo Diesel s 275hp.

V roku 2016 si Maserati zvolilo 86. ročník ženevského autosalónu na predstavenie prvého SUV vo svojej storočnej histórii s názvom Levante. Levante je vybavený 3l V6 Twin-Turbo benzínovým motorom buď s 350hp alebo 430hp, a 275hp alebo 250HP 3l V6 Turbo Diesel. Všetky motory sú kombinované s "Q4" inteligentným systémom pohonu všetkých kolies.

Levante je ideálnym doplnkom portfólia Maserati. V kombinácii s Quattroporte, Ghibli, Granturismo a GranCabrio, teraz pokrýva Maserati celú škálu týkajúcu sa globálneho  automobilového luxusného trhu.

 

Pre viac informácií o Maserati adrese: www.maserati.com, www.maseratisk.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode