OSVIEŽUJÚCA sprcha alebo relaxačný kúpeľ? vyberte si svoje osvieženie!

06.08.2021 15:09

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Možno ste ani len netušili, že výrobky spoločnosti Avon získali viac ako 300 ocenení za posledné tri roky. Obohaťte si svoju oázu pokoja širokou ponukou obľúbených pien do kúpeľa. Či už preferujete sviežu sprchu alebo oddychový kúpeľ, pena je vhodným spoločníkom do každej kúpeľne.

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

Rozmaznávajte svoju pokožku i čuchové zmysly penami do kúpeľa od spoločnosti Avon, ktoré nájdete hneď v niekoľkých lahodných vôňach. Okrem toho, že pokožku krásne prevoňajú, postarajú sa aj o jej blaho. Krémové zloženie, vyživujúci pocit – to všetko a ešte o čosi viac.

Pena do kúpeľa Relieve & Recover

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,90 €

Regeneračná pena do kúpeľa ponúka dokonalé uvoľnenie pre vaše zmysly. Upokojuje a uvoľňuje unavené telo pomocou špeciálne vytvorenej zmesi eukalyptu a gáfrového oleja.

Pena do kúpeľa Romantic L´amour

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,90 €

Nechajte sa unášať krémovým kúzlom parfumovanej peny do kúpeľa so zmesou romantickej ruže, elegantného kosatca a hrejivého jantáru.

Pena do kúpeľa Peach Velvet

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,90 €

Doprajte svojej pokožke jemnú a bohatú penu. Aróma šťavnatých broskýň zaliatych slnkom so sladkou vanilkou očarí naozaj každého. Navyše vďaka makadamovému oleju vašu pokožku zanechá aj zamatovo hebkou.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode