Opel ADAM hľadá EVU

09.05.2013 09:27

  • Medzinárodná dizajnérska súťaž hľadá „partnerku“ modelu Opel ADAM
  • Predsedom poroty je Niels Loeb, šéfdizajnér exteriéru Opel ADAM


 

Opel CS a časopis AutoDesign&Styling vyhlasujú medzinárodnú dizajnérsku súťaž zameranú na voľné skicovanie. Úlohou súťažiacich je nakresliť ideálnu automobilovú „partnerku“ pre štýlový mini-model Opel ADAM.

 

Ceruzka, večné pero,  fixky, tablet, kvalitný papier, alebo iba papierová servítka v reštaurácii… skicovať sa dá všetkým a všade – tým najlepším niekedy stačí iba pár rýchlych ťahov a z papiera vystúpia pôsobivé línie nového modelu. Brilantné dizajnérske skice ukazujú automobilový dizajn v jeho najčistejšej podobe a vyvinuli sa takmer na samostatnú umeleckú disciplínu. Preto pre všetkých, ktorí majú spoločnú vášeň pre automobily a dizajn, pripravil Opel CS v spolupráci s časopisom AutoDesign&Styling súťaž „ADAM hľadá EVU“.

 

Úlohou účastníkov je nakresliť obraz/skicu ideálnej automobilovej „partnerky“ modelu Opel ADAM. Výsledkom by mala byť dokonalá skica auta inšpirovaného mladým a sviežim dizajnom modelu Opel ADAM. Opel „EVA“ môže byť personalizovaná verzia súčasného modelu ADAM, celkom samostatný model inšpirovaný mini-modelom ADAM alebo napríklad jeho budúca generácia – záleží iba na kreativite a predstavivosti tvorcov. Víťazom súťaže sa stane autor vizuálne najatraktívnejšej dizajnérskej skice, ktorá originálne uchopí danú tému ideálneho partnera pre Opel ADAM.

 

Na víťaza čaká okrem iného pozvanie na septembrovú konferenciu o automobilovom dizajne AutoDesign Prague (www.auto-design-prague.cz), kde sa pravidelne stretávajú poprední svetoví dizajnéri.

 

Najvydarenejšie projekty vyberie odborná porota zložená z profesionálnych dizajnérov a zástupcov usporiadateľov, predsedom poroty je Niels Loeb, šéfdizajnér exteriéru modelu Opel ADAM.

 

Uzávierka súťaže je 20. mája 2013, účasť v súťaži nie je nijako obmedzená. Podrobnosti a prihlasovací formulár možno nájsť na stránkach www.auto-design.cz.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode