OMV otvorila pri žilinskom letisku ďalšiu čerpaciu stanicu

16.06.2023 18:03

  • Kvalitné palivá vodiči nájdu pri diaľnici v blízkosti Dolného Hričova

  • Kaviareň VIVA spríjemní zastávku chutným občerstvením, kvalitnou kávou

i posedením na terase

  • Energiu vďaka vysokorýchlostným nabíjačkám pohodlne dočerpajú aj majitelia elektrických vozidiel


Cestovanie severom Slovenska je opäť pohodlnejšie. Spoločnosť OMV otvorila novú čerpaciu stanicu pri diaľničnom výjazde Letisko Žilina – Dolný Hričov. Miesto na doplnenie kvalitného paliva, občerstvenie i oddych vyrástlo neďaleko križovatky diaľnic D1 a D3. Ide už o 104. čerpaciu stanicu OMV na Slovensku.

 

Po dvoch čerpacích staniciach priamo v Žiline sme sa rozhodli ponúknuť kvalitné produkty a služby aj vodičom, ktorí v okolí severoslovenskej metropoly cestujú po diaľnici. Nová, moderná čerpacia stanica prináša všetko, na čo sú vodiči zvyknutí – prémiové palivá, chutné občerstvenie a výnimočné služby. Veríme, že sa stane pre motoristov pravidelnou zastávkou a spríjemní im cestovanie v okolí Žiliny,“ povedala Miriam Fellingerová, retail manager OMV Slovensko.

 

Nová čerpacia stanica OMV v Dolnom Hričove prináša štandardnú ponuku kvalitného paliva. Pre vodičov, ktorí chcú pre svoje vozidlá len to najlepšie, sú samozrejme k dispozícii aj prémiové palivá OMV MaxxMotion, ktoré spĺňajú tie najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu.

 

Moderná prevádzka ponúkne v dohľadnej dobe dobitie energie aj vodičom elektrických vozidiel. Na čerpacej stanici nájdu dve vysokorýchlostné nabíjačky s výkonom 300 kW, ktoré naraz zvládnu nabíjanie štyroch áut. Motoristi sa teda nemusia obávať, že by na dobitie batérie svojho vozidla čakali príliš dlho.

 

Zastávku môžu návštevníci využiť aj na občerstvenie. Predajne OMV VIVA ponúkajú už tradične široký sortiment. Hotdogy s vysokým obsahom mäsa, bohatý výber čerstvo pripravovaných bagiet či ďalšie kvalitné pochúťky si môžu návštevníci vychutnať v príjemnom prostredí v interiéri; posedieť si však môžu i na terase. Nielen na nej dobre padne dúšok kvalitnej kávy. Okrem tradične chutnej VIVA kávy je k dispozícii aj prémiová Direct Trade 100 % arabica El Salvador.

 

Návštevníci čerpacej stanice môžu využiť aj ďalšie služby z bohatej ponuky OMV. Členovia vernostného programu OMV SMILE & DRIVE na nej samozrejme môžu čerpať výhody za svoje body.

 

Nová čerpacia stanica spĺňa najprísnejšie moderné kritériá. Udržateľnosť je pre OMV dôležitá, spoločnosť kladie veľký dôraz aj na detaily. Energiu pre čerpaciu stanicu preto z časti pokrývajú fotovoltické panely, umiestnené na streche prevádzky.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode