Odolnejší, inteligentnejší a efektívnejší – taký je vynovený pick-up Nissan Navara

12.07.2019 17:00

  • Odolný: Navara má ešte lepšie schopnosti vďaka zdokonalenému zaveseniu kolies a zvýšeniu užitočného zaťaženia

  • Inteligentný: nové technológie a aplikácie informačno-zábavného systému NissanConnect

  • Efektívny: motor Euro6D-temp s dvomi turbodúchadlami a s úplne novou manuálnou prevodovkou

  • Teraz v predaji v celej Európe

    Spoločnosť Nissan dnes zverejnila ďalšie informácie o vylepšenom pick-upe Nissan Navara, ktorý sa v súčasnosti predáva v celej Európe. Vďaka celému spektru vylepšených technológií je model Navara špičkou v segmente pick-upov a v štandardnej konfigurácii ponúka i bezkonkurenčnú celoeurópsku záruku na 5 rokov/160 000 km.

     

    Majitelia firiem i rodiny sa môžu bez obáv spoľahnúť na vyššiu efektivitu modelu Navara a cesta im vďaka úplne novej šesťstupňovej manuálnej prevodovke bude ubiehať ešte plynulejšie. Zdokonalené zavesenie kolies vylepšuje jazdné vlastnosti i pohodlie a kotúčové brzdy vpredu i vzadu, ktoré disponujú väčšou brzdnou silou, sa teraz dodávajú v štandardnej výbave. Vďaka prepracovanému zaveseniu kolies Navara odvezie i ťažší náklad. Inteligentný asistent proti kolísaniu prívesu zase zaisťuje jednoduchšiu jazdu s prívesom.

    Účinnejší motor má spotrebu do 6,9 litra paliva na 100 km (podľa spätného prevodu na normu kombinovaného cyklu NEDC) a úroveň emisií CO2 sa začína na hodnote 182 g na km.  Motor modelu Navara je nekompromisným pracovným nástrojom vybaveným dvomi turbodúchadlami a je k dispozícii v dvoch výkonových verziách – 163 k / 120 kW a 190 k / 140 kW. Vďaka pridaniu druhého turbodúchadla sa i základná motorizácia dočkala zvýšenia krútiaceho momentu o 22 Nm na hodnotu 425 Nm.

    Modely vyšších úrovní výbavy majú čelné LED svetlomety s vnútorným vysokolesklým čiernym lakovaním, ktorá nahrádza pôvodné chrómové vyhotovenie. Do štandardnej výbavy modelov Navara patrí i celoeurópska záruka na 5 rokov / 160 000 km.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode