Odhalenie nového Fordu Ranger sa blíži

09.11.2021 15:00

Spoločnosť Ford Motor Company odhalí očakávaný pick-up novej generácie Ford Ranger už 24. novembra. Ford prepracoval, predizajnoval a skonštruoval nový Ranger tak, aby bol najinteligentnejším, najuniverzálnejším a najschopnejším Rangerom pre zákazníkov vo viac ako 180 krajinách po celom svete. Zástupcovia spoločnosti spolupracovali so stovkami majiteľov pick-upov v desiatkach dielní po celom svete a uskutočnili viac ako 5 000 rozhovorov, aby zistili, ako majitelia svoje nákladné vozidlá používajú, čo sa im páči, čo by si želali a aké skúsenosti boli pre nich najdôležitejšie. 

„Ako dizajnéri sme komunikovali so zákazníkmi ešte v začiatkoch procesu dizajnovania. Strávili sme s nimi viac času, a získali sme tak množstvo dôležitých informácií. Zaujímavým zistením pri týchto rozhovoroch bolo, že naši zákazníci sú realizátori. Radi riešia svoje vlastné problémy a radi sa vo svojom pick-upe cítia sebaisto. A to nielen vďaka jeho funkčnosti, ale aj pocitom pri samotnom riadení,“ vysvetlil Max Tran, hlavný dizajnér Fordu Ranger.

Prístup zameraný na zákazníka tak pomohol spoločnosti Ford navrhnúť a vytvoriť pre novú generáciu Rangeru riešenia, ktoré zákazníci chceli a ocenia ich. Vďaka novému odolnému vzhľadu a množstvu nových funkcií, ktoré zvyšujú produktivitu, zlepšujú schopnosti a všestrannosť, bude Ranger novej generácie pracovať ešte tvrdšie, dostane sa na viacero miest a zároveň ponúkne ešte viac pohodlia a kultivovanosti.

Objavte Ranger novej generácie 24. novembra v priamom prenose od 08:00 SEČ na 

https://www.youtube.com/c/FordEurope

Dovtedy si tu vychutnajte nahliadnutie do procesu dizajnovania s hlavným dizajnérom novej generácie Fordu Ranger Maxom Tranom, ktorý odhaľuje, ako tisíce poznatkov majiteľov z celého sveta pomohli ovplyvniť dizajn vozidla a mnohé z jeho kľúčových funkcií.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode