Ocenenie Díler roka 2024 získala spoločnosť HS – PLUS

04.03.2024 22:10

  • Oceňovanie bolo udelené na základe činností v dílerskej sieti od mája 2022 do apríla 2023
  • V histórii Slovenska je to prvý krát, kedy díler získal takéto ocenenie 2 roky po sebe

Kia Corporation každý rok udeľuje prestižne ocenenie s názvom „Díler roka“, dílerom, ktorí sa zaslúžili o výnimočný prínos pri budovaní a posilňovaní značky Kia. Tento rok toto významné ocenenie „Díler roka 2024“ získala spoločnosť HS - PLUS. Cena „Díler roka“ je udeľovaná tým najlepším dílerom značky Kia za ich vysokú kvalitu poskytovaných služieb, vynikajúce obchodné výsledky a nadpriemernú zákaznícku spokojnosť.

Cenu Díler roka 2024 odovzdal najvyšší predstaviteľ slovenského zastúpenia spoločnosti Kia Sales Slovakia,Tae Kun Yang,prezident spoločnosti. Za spoločnosť HS - PLUS prebral ocenenie majiteľ Ing. Pavel Vrábel so svojím tímom.Som mimoriadne hrdý na toto ocenenie, ktoré sa nám podarilo získať už druhýkrát po sebe, lebo ako sa hovorí, ťažké je vyhrať, ale udržať sa na špici a obhájiť svoje víťazstvo je ešte ťažšie.Konkurencia v dílerskej sieti je veľká a každý jeden díler poskytuje svojím zákazníkom vysokú kvalitu služieb, preto obrovské ďakujem patrí celému môjmu tímu, ktorý každý jeden deň robí maximum pre značku Kia. Veľmi ma teší zisk ocenenia „Díler roka 2024“ je to na jednej strane uznanie za odvedenú prácu pre značku Kia, ale tiež záväzok do ďalších rokov“, uviedol pri preberaní ocenenia Ing. Pavel Vrábel, majiteľ HS - PLUS.

„Udelenie titulu „Díler roka“ spoločnosti HS - PLUS dvakrát po sebe je dôkazom jej kvalít. Doposiaľ sa nepodarilo nikomu obhájiť tento titul dvakrát po sebe, už len tento fakt sám o sebe svedčí o zanietení a odhodlaní, akým HS - PLUS posúva značku Kia vpred. Veľká vďaka a obrovská gratulácia“,uviedol pri tejto príležitosti Tae Kun Yang, prezident spoločnosti Kia Sales Slovakia.

Ocenenie bolo udelené na základe zhodnotenia aktivít v dílerskej sieti v období od mája 2022 do apríla 2023. Hodnotené oblasti zahŕňali podiel na trhu, dosiahnutie predajných cieľov, objem predaných náhradných dielov, predaj jazdených vozidiel, účinnosť poskytovania servisných služieb, predaj príslušenstva, hodnotenie zákazníckej spokojnosti (NPS) v oblasti predaja a servisu, počet prieskumov DCSI v oblasti predaja a servisu, čas reakcie na eLeads, dodržiavanie štandardov značky Kia, úroveň certifikátov predajcov, prijímacích technikov ako aj technikov. Toto ocenenie reflektuje výnimočné výsledky a prínos v týchto dôležitých oblastiach, ktoré posilňujú pozíciu a výkonnosť na trhu.

V roku 2023 prešiel showroom HS – PLUS výraznou renováciou, ktorá zahŕňala novú fasádu budovy, exteriérové označenie a modernizáciu interiéru. Zároveň sa interiér obohatil o digitálne inovácie, ako napríklad KIOSK s 3D konfigurátorom. Prostredníctvom tohto nástroja môže predajca pomocou iPadu vytvoriť personalizovaný dizajn vozidla pre zákazníka a následne ho vizualizovať na všetkých LED televíznych obrazovkách v showroome. Uvedené modernizácie prispeli k aktualizácii a vylepšeniu celkového dojmu a funkcionality showroomu HS – PLUS.

Vďaka vynikajúcej práci celého kolektívu sa spoločnosť po druhýkrát za sebou môže pýšiť titulom Díler roka. Je dôležité zdôrazniť, že ide o historicky prvýkrát, čo díler dosiahol toto prestížne ocenenie v  dva roky po sebe. Táto cena dokazuje nielen excelentnú kvalitu práce tímu, ale aj jeho neustálu snahu dosahovať a udržiavať najvyššie štandardy v oblasti predaja a zákazníckeho servisu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode