Očarte svoje okolie vašou korunou krásy

30.04.2021 17:10

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že až 70 % výskumníkov predstavujú ženy? Aj práve vďaka nim vznikla nová línia značky Advance Techniques, ktorá presne vie, že správna starostlivosť je kľúčom ku krásnym vlasom.

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

 

Nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú korunou krásy. Pre dosiahnutie krásnych a hlavne zdravých vlasov je však nutné sa o ne nepretržite starať a venovať im patričnú pozornosť. Vďaka novinkám Advance Techniques od Avonu docielite bohatý objem, zdravú vlasovú pokožku a potrebnú výživu. Pochváľte sa vlasmi, ktoré vám bude každý závidieť!

 

 

Bezoplachová starostlivosť pre väčší objem a hustotu vlasov

Objem: 100 ml

Bežná cena: 8,20 €

Túžite po hustejšom a plnšom vzhľade vašich vlasov? Nová rada Advance Techniques preniká priamo do vlasových vlákien, čím im dodá nielen objem, ale aj silu. Vďaka svojmu zloženiu predídete nežiadúcemu zaťaženiu a vaše vlasy budú viditeľne vyživené, lesklé a neodolateľne krásne.

 

Suchý šampón

Objem: 150 ml

Bežná cena: 6,90 €

Nevyzerajú vaše vlasy po rannom prebudení tak, akoby ste si priali? Avon pozná riešenie! Nový suchý šampón Advance Techniques zabezpečí spoľahlivý výsledok na celý deň. Absorbuje mastnotu, osvieži vaše vlasy a 

o je najdôležitejšie, nezanecháva stopy. Dovoľte tejto novinke stať sa neoddeliteľnou súčasťou vašej starostlivosti o vlasy.

 

Kefa na vlasy Summer

Rozmery: 25,5 x 7,5 cm

Materiál: ABS, nylon, guma

Bežná cena: 9,90 €

Nezabúdajte, že dôležitou súčasťou starostlivosti o vlasy je aj kvalitná kefa. Pri nesprávnom česaní totiž často dochádza k namáhaniu a lámaniu vlasov. Oválna kefa s nylonovými štetinami zabezpečí nielen dôkladné prečesanie, ale aj krásne uhladí, za čo sa vám vaše vlasy s istotou poďakujú!

 

 

Skladacia oválna kefa na vlasy Summer

Rozmery: 9,7 x 5,7 cm (zložená)

Materiál: ABS, nylon, guma, sklenené zrkadlo

Bežná cena: 11,90 €

Skladacia kefa je perfektnou voľbou pre rýchlu úpravu vlasov, nech už sa nachádzate kdekoľvek. Vďaka svojej praktickosti sa bez problémov zmestí do každej kabelky a navyše jej krásne farebné prevedenie z nej robia must have tejto jari!

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode