Obľúbený Fernet Stock prináša úplne novú kombináciu s rumom v novinke Barrel Edition

12.11.2020 16:04

Jedna z najpredávanejších značiek bylinných likérov na Slovensku prichádza s unikátnou novinkou Barrel Edition, v ktorej Fernet Stock spája osobitnosť bylinného macerátu s jemným blendom prémiového rumu. Barrel Edition tak prináša ojedinelú možnosť vychutnať si originálnu kombináciu, ktorá sa na našom trhu doposiaľ neobjavila.

Dokonale vyladená chuť vzniká vyváženým pomerom výrazného bylinného macerátu zo 14 byliniek a blendu 4 vyzretých rumov. Jemne sladkasté trstinové rumy z Nikaraguy, Dominikánskej republiky, Barbadosu a Jamajky prinášajú chuť vanilky, sušeného ovocia a orieškov. Prémiová kvalita a viac než deväťdesiatročná tradícia značky sú pevným pilierom, na ktorom táto novinka vznikla. Chuť, ktorá najlepšie vyniká pri izbovej teplote, osloví ako priaznivcov fernetu a rumu, tak aj tých, čo radi skúšajú niečo nové.

 

Nový Fernet Stock Barrel Edition je inšpirovaný využitím Fernet Stock v miešaných drinkoch, kam sa často pridáva horká zložka pre vyváženie chuti. Ide predovšetkým o sladšie rumové kokteily. Vďaka spoločnému dozrievaniu bylinného likéru s takmer rovnakým pomerom blendu vybraných trstinových rumov sa vytvára spojenie ojedinelého charakteru,“ prezrádza Tomáš Hejkal, marketingový riaditeľ spoločnosti STOCK Plzeň-Božkov.

 

Milovníkov fernetu určite zaujme aj špeciálny dizajn fľaše s matným efektom, ktorý podtrhne výnimočnosť Barrel Edition, a je tak ideálnym darčekom pre každú príležitosť.

Doporučená maloobchodná cena pre 0,7 litrov je 13,99 €.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode