Objavte nový zážitok z kúpeľa

30.12.2021 11:56

 

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Vedeli ste, že Avon za posledných 20 rokov zaregistroval viac než 700 ikonických patentov? Každá žena určite pozná hneď niekoľko z nich, napríklad ikonické peny do kúpeľa Avon Senses, ktoré by nemali chýbať v žiadnej kúpeľni. Vyskúšajte štyri nové vône obľúbenej rady Senses a rozmaznávajte seba i svoju pokožku pri každom kúpeli. Ďalšou novinkou sú aj recyklovateľné obaly samotných pien do kúpeľa označené špeciálnym symbolom.  

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

 

Pre mnohé z nás je jeden z najkrajších momentov dňa horúci voňavý kúpeľ. Ponoriť sa do hodvábnej peny, na nič nemyslieť, len relaxovať. K tomu možno dobrá kniha a dokonalý oddych môže začať. Omámte svoje zmysly jedinečnými vôňami pien do kúpeľa Avon Senses a starajte sa o svoju pokožku aj pri odpočinku – pena do kúpeľa sa o to postará za vás. 

 

 

Pena do kúpeľa

 

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,90 €

Náročný deň v práci? Chladné počasie? Alebo len túžite po naozajstnom relaxe? Avon Senses Juice Burst Bubble Bath sa o vás postará. Nabuďte sa energiou so sviežou citrusovou vôňou šťavnatej klementínky s hrejivým korenistým zázvorom.

 

 

Pena do kúpeľa 

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,90 €

Tiaré a pivónie. Kombinácia, ktorej je ťažké odolať. Ponorte sa do zamatovo jemnej kvetinovej zmesi rozprávkových tónov kvetu tiaré a lupienkov pivónie. Krásna aróma Soothing Petals Bubble Bath sa s vami bude nosiť celý deň. 

 

Pena do kúpeľa 

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,90 €

Milovníčky jemných, no výrazných tónov si na svoje prídu s penou do kúpeľa Simply Luxurious Bubble Bath. Nechajte sa rozmaznávať vôňou sladkých vanilkových orchideí a šťavnatej, zamatovej broskyne dozrievajúcej na slnku. 

 

 

Pena do kúpeľa


 

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,90 €

Vône, ktoré nás niečím zaujmú a oslovia si dokáže človek zapamätať aj navždy. Táto vôňa je jedna z nich. Jasmin Whisper Bubble Bath v sebe spája jemné lupene jazmínu a krémovú magnóliu. Siahnite po tomto penovom poklade ukrytom v ikonickom obale. 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode