Objavte novú prírodnú značku pleťovej starostlivosti Distillery od AVONu!

03.11.2019 13:07

Snívate o návrate k jednoduchosti prírody a zmysluplnému životu v tomto rýchlom svete zameranom na technológie? AVON vám predstavuje čistú krásu bez kompromisov v podobe novej značky Distillery, ktorá vychádza iba zo sily prírody.

Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza na trh novú pleťovú starostlivosť Distillery obsahujúcu iba čisté ingrediencie, účinné látky a koncentrované zloženia, žiadne výplne, žiadne dráždivé látky a žiadne nadbytočné prídavky. Pleťová starostlivosť sa skladá z 5 výrobkov, ktoré kombinujú vysokokvalitné vegánske ingrediencie a sú balené v obaloch, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu.

 

Distillery je pre spoločnosť AVON obrovským krokom a je výsledkom niekoľkoročného výskumu. Vďaka procesu destilácie, sú všetky výrobky čistejšie a koncentrovanejšie, aby dosiahli lepšie výsledky, ktoré sa odzrkadlia na pleti. Každý výrobok obsahuje v priemere 15 prírodných prísad. Nechajte sa tak očariť silou a vôňou prírody a doprajte vašej pleti komplexnú starostlivosť, ktorá:

  • obsahuje vegánske zložky,

  • má vysokú koncentráciu účinných látok,

  • má ekologické zloženie, bez alkoholu, bez parfumácie,

  • je alergiologicky a klinicky testovaná.

Distillery je revolučná a prvá značka s certifikátom FSC, ktorý oficiálne potvrdzuje, že spoločnosť AVON koná environmentálne, ekonomicky a sociálne zodpovedne. Používa vodu len tam, kde to je nevyhnutné, 3 z 5 výrobkov z pleťovej starostlivosti sú vyrobené bez vody. Má najvyššiu koncentráciu účinných látok bez nepotrebných prídavkov, vďaka čomu sú výrobky čisté a koncentrované pre ľahšie vstrebávanie. Výnimočné čisté zloženia s vysoko účinnými prírodnými ingredienciami pleť detoxikujú, regenerujú, hydratujú a rozžiaria. Sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť.

 

Pleťový olej Distillery

 

Objem: 30 ml

Bežná cena: 23,90 €

Pleťový olej s unikátnou kombináciou účinných zložiek je najzaujímavejšou novinkou. Jeho zloženie bez vody a 98 % čisto prírodných koncentrovaných látok podporuje antioxidačnú aktivitu pleti pre jej očistu, obnovu a ochranu pred nečistotami z okolitého prostredia.

 

Použitie

Naneste každé ráno a večer 3-5 kvapiek pleťového oleja na čistú a suchú pleť ešte pred nanesením denného alebo nočného krému. Olej môžete aj zmiešať so všetkými výrobkami tejto značky.

 

Denný krém s OF 25 Distillery

Objem: 30 ml

Bežná cena: 19,90 €

Denná ochrana s OF25 dodáva pleti okamžitú hydratáciu a zároveň zmatnenie, jednoducho sa nanáša a rýchlo sa vstrebáva.

 

Použitie

Naneste malé množstvo krému na čistú pleť, pokožku krku a dekoltu na záver každodenného rituálu. Ihneď po nanesení zanechá na pleti biely povlak, ktorý sa po chvíli masírovania vstrebe.

 

Nočný krém Distillery

Objem: 30 ml

Bežná cena: 19,90 €

Intenzívna starostlivosť počas noci dodáva pleti účinnú 8-hodinovú hydratáciu vďaka molekule kyseliny hyalurónovej, aby ste sa prebúdzali s rozjasnenou pleťou.

 

Použitie

Naneste malé množstvo nočného krému s gélovou konzistenciou na čistú pleť tváre, pokožku krku a dekoltu každý večer.

 

 

Púder s vitamínom C Distillery

Objem: 5 g

Bežná cena: 23,90 €

Rozjasňujúca vzpruha koncentrovaná dávka 100 % čistého vitamínu C a vitamínu E v púdri dodáva pleti jasnejší a žiarivejší vzhľad.

 

Použitie

Nasypte 2 dávky púdru na prsty a primiešajte ich do svojho denného, nočného krému alebo pleťového oleja pre dosiahnutie okamžitej výživy pleti.

 

Čistiaci pleťový balzam Distillery

Objem: 50 ml

Bežná cena: 14,90 €

Maslová konzistencia pleťového balzamu ľahko odstráni make-up z tváre i očí, zanechá pleť hydratovanú a na dotyk hebkú.

 

Použitie

Naneste malé množstvo balzamu na končeky prstov, jemnými krúživými pohybmi rozotrite na suchú pleť. Počas aplikácie sa balzam mení na hodvábne jemný olej. Odstráňte uterákom navlhčeným teplou vodou.

 

 

Kozmetická taštička Distillery

Materiál: recyklovaná bavlna

Rozmer: 28 x 21 cm

Bežná cena: 15,00 €

Kozmetická taštička z recyklovanej bavlny na vaše výrobky Distillery.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode