Objavte blahodarné účinky adaptogénov ukrytých v novej línii Avon Adapt!

27.09.2020 12:47

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Neuveríte, ale výrobky AVON získali viac ako 300 ocenení za posledné tri roky. Ďalším adeptom je aj nová inovatívna línia Avon Adapt, špeciálne vyvinutá pleťová starostlivosť obsahujúca upokojujúce adaptogény, ktoré majú vysoko priaznivé až čarovné účinky pre vašu pleť.

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

Vedeli ste, že? Adaptogény sú rastlinné výťažky, ktoré pleti umožňujú prispôsobiť sa hormonálnym zmenám počas ženského cyklu či menopauzy. Upokojujú pokožku s nedostatkom estrogénu. Pleťová starostlivosť Avon Adapt tieto zložky obsahuje, čím je ideálna pre suchú pleť, ktorá trpí začervenaním. Je dermatologicky a alergiologicky testovaná.

 

Nočný krém Avon Adapt

Objem: 50 ml

Bežná cena: 11,90 €

Krém 3 v 1, ktorý pomáha spevniť a upokojiť pokožku, zvýšiť produkciu kolagénu o viac ako 80% a zlepšiť spánok relaxačnými vôňami. Nočný krém je tiež vyvinutý s adaptogénmi pochádzajúcimi z rastlinných extraktov, ktoré zabezpečujú rovnováhu pokožky.

 

Hydratačné pleťové sérum Avon Adapt

Objem: 30 ml

Bežná cena: 13,90 €

Ľahké sérum je vyvinuté tak, aby pôsobilo vo viacerých vrstvách pokožky a okamžite zvýšilo vlhkosť pokožky o 98%.** Sérum je tiež vyvinuté s adaptogénmi získanými z rastlinných extraktov, ktoré zabezpečujú rovnováhu pokožky. Je perfektným pomocníkom pod make-up a ideálny na denné použitie.

 


 

 

 

 

 

 


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode