O pol roka v októbri aj Autosalón Nitra

09.04.2014 08:37

Jeden z dvoch kľúčových slovenských autosalónov - nitriansky sa uskutoční v optimálnom odstupe: o pol roka, po bratislavskom. Už 21. Autosalón Nitra spojený s novou tradíciou Autoshow, sa bude konať od 16. do 19. októbra 2014 v areáli Agrokomplexu, ktorý je najväčším výstaviskom v SR.

Až 85 percent vystavovateľov z vlaňajšieho jubilejného Autosalónu Nitra (111 564 registrovaných návštevníkov) ráta podľa ankety s účasťou aj na tohtoročnom. Nitriansky autosalón tiež pomáha motoristom i firmám pri rozhodovaní o koncoročnom nadobúdaní áut. Vlani sprístupnil dvadsaťpäť premiér od najpredávanejších automobilových značiek na Slovensku.

Podľa informácií, ktoré publikoval Zväz automobilového priemyslu SR v danom období prekonali registrácie nových automobilov na Slovensku očakávania: „Slovenský zákazník akoby každoročne čakal, čo predstavia importéri na Autosalóne v Nitre“. Vlaňajší Autosalón v Nitre si prišlo pozrieť 111 564 návštevníkov. Najviac 23 % z bratislavského, 16 % z nitrianskeho a 11 % z trnavského kraja. Spokojnosť s autosalónom  podľa ankety vyjadrilo 91 percent návštevníkov.

Sme radi za redakciu autoazena.sk, že aj dámy na nitrianskom autosalóne dostanú opäť svoj priestor tak ako minulý rok. Vypočujú si zaujímavé motoristické rady ako predchádzať rôznym kolíziam, poradíme v oblasti imidžu a vizáže a iné zaujímavosti zo sveta ženského automobilizmu. Milé dámy motoristky, nechajte sa prekvapiť príjemným programom a príďte nás pozrieť, pretože na vás nezábúdame!

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode