Nový systém NissanConnect vo vozidle Micra prináša zákazníkom väčší multimediálny zážitok

16.07.2018 14:09

  • Nový informačný a zábavný systém NissanConnect ponúka vlastníkom vozidla Micra bezproblémovú a intuitívnu konektivitu
  • Súčasťou systému je navigácia TomTom Premium Traffic a previazanie na aplikácie Android Auto a Apple CarPlay

  • Majitelia vozidiel si môžu plánovať cesty na základe dopravných informácií v reálnom čase

  • Aplikácia TomTom Door-to-Door Navigation poskytuje pohodlné podrobné plánovanie cesty s bezdrôtovou aktualizáciou máp

  • Nissan Micra teraz ponúka najmodernejšiu technológiu rozpoznávania hlasu

  • K ďalším modernizáciám vozidla Micra patrí elektrické ovládanie zadných okien a automaticky stmievajúce sa spätné zrkadlo

 V supermini hatchbacku Nissan Micra je teraz dostupný nový informačný a zábavný systém NissanConnect s rozšírenou funkčnosťou

K výhodám patrí bezproblémová a intuitívna konektivita. Nový systém NissanConnect, ktorý ponúka aplikácie Android Auto a Apple CarPlay, umožňuje používateľom naplánovať trasu ešte predtým, než opustia svoj domov alebo kanceláriu. Pre vysoko presné a optimalizované cestovanie využíva dopravné informácie poskytované v reálnom čase navigáciou TomTom Premium Traffic.

Majitelia môžu tiež odoslať cieľ svojej cesty priamo do vozidla prostredníctvom aplikácie TomTom Door-to-Door Navigation.

Modernizácia vozidla Nissan Micra ďalej zahŕňa novú integrovanú komunikačnú jednotku s dotykovým displejom, lepší displej medzi ukazovateľmi združeného prístroja a inovované tlačidlá na volante.

Nová komunikačná jednotka NissanConnect disponuje sedempalcovým dotykovým displejom s rovnakou veľkosťou ako predtým, avšak teraz s menším počtom hardvérových tlačidiel a novou funkciou viacdotykového ovládania. Úvodná stránka je plne prispôsobiteľná, takže používatelia si môžu nastaviť na bežné úkony vlastné skratky. V úrovniach výbavy Acenta, N-Connecta a Tekna je štandardom previazanie na aplikácie Android Auto a Apple CarPlay.

Prepracovaný bol aj displej združeného prístroja, ktorý teraz zobrazuje ďalšie informácie pri prijímaní telefonických hovorov alebo esemesiek.

Do modelu Micra bola doplnená aj najmodernejšia technológia rozpoznávania hlasu a hlasové príkazy sú dostupné prostredníctvom inovovaných tlačidiel na volante. Hlasovým príkazom je teraz možné uskutočňovať telefonické hovory, nechať si nahlas prečítať správy alebo ovládať hudbu.

Modernizovaný systém NissanConnect je vybavený vylepšeným navigačným systémom. K intuitívnym novým funkciám patrí jednoriadkové vyhľadávanie v navigácii a viacdotykové ovládanie na približovanie a odďaľovanie máp.

Používatelia môžu zadať cieľ vo svojom smartfóne, keď sú doma alebo v kancelárii, odoslať ho do vozidla, a keď si sadnú za volant, môžu okamžite spustiť podrobnú navigáciu po trase. A neskôr je pomocou funkcie Find My Car možné nahrať miesto zaparkovania vozidla. Stačí, keď používateľ prepne navigáciu späť do svojho telefónu, aby už pešo došiel do svojho konečného cieľa.

Nový systém NissanConnect poskytuje prístup k presným dopravným informáciám v reálnom čase a prepočítava trasu priamo počas jazdy, aby minimalizoval čas na ceste. Táto služba je na päť rokov zadarmo a je prenositeľná na druhého a následných majiteľov.

Jej súčasťou sú aj bezdrôtové aktualizácie máp so štyrmi bezplatnými aktualizáciami za rok, a to najmenej na tri roky. I táto ponuka je plne prenositeľná na nasledujúcich majiteľov.

Navigácia TomTom je štandardom pri stupňoch výbavy N-Connecta a Tekna a za príplatok je dostupná pri výbave Acenta.

Informačný a zábavný systém NissanConnect nie je jediné vylepšenie vozidla Micra. V úrovniach výbavy N-Connecta a Tekna je teraz štandardom elektrické ovládanie zadných okien a za príplatok je dostupné vo výbave Acenta. V úrovniach výbavy N-Connecta a Tekna je štandardne dostupné automaticky stmievajúce sa spätné zrkadlo. Zmenil sa aj dizajn zadných parkovacích senzorov, ktoré sú teraz lepšie začlenené do zadného nárazníka. 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode