Nový skladací bicykel MINI. Zábava z jazdy jediným otočením

22.03.2018 19:50

Jar je už za rohom a spolu s ňou sa blíži aj cyklistická sezóna. S príchodom ďalšej sezóny predstavuje naša značka novú, skutočne všestrannú verziu skladacieho bicykla MINI, ktorá určite ulahodí nielen dizajnovým fanúšikom, ale aj nadšencom značky MINI. Dvojkolesová skladačka sa dá rýchlo a ľahko naložiť do kufra akéhokoľvek automobilu a slúži ako flexibilný, moderný a pohodlný dopravný prostriedok.

Jar je už za rohom a spolu s ňou sa blíži aj cyklistická sezóna. Prvé teplé slnečné lúče vás vylákajú objavovať nádhernú prírodu a šliapnuť do pedálov. S príchodom ďalšej sezóny predstavuje naša značka novú, skutočne všestrannú verziu skladacieho bicykla MINI, ktorá určite ulahodí nielen dizajnovým fanúšikom, ale aj nadšencom značky MINI. Dvojkolesová skladačka sa dá rýchlo naložiť do kufra akéhokoľvek automobilu a slúži ako flexibilný, moderný a pohodlný dopravný prostriedok. Pôžitok z jazdy máte zaručený, či sa už chystáte na krátku exkurziu mestom alebo na prieskum vidieka.Funkčnosť a dizajn.

Nový skladací bicykel MINI ponúka nadštandardnú funkčnosť v kombinácii s moderným dizajnom. Predstavuje dômyselný mechanizmus, ktorý umožňuje zložiť a znovu rozložiť vysokokvalitný a ľahký hliníkový rám v priebehu niekoľkých sekúnd. To znamená, že bicykel je možné rýchlo a ľahko zložiť do tvaru, ktorý šetrí priestor, a uskladniť ho v praktickej prepravnej taške. Rám v matnom tmavosivom prevedení so striebornými detailmi a logom Mini Wing na spojovacom prvku konštrukcie vytvára veľmi klasický, moderný vzhľad. Kožené sedadlo a držadlá na riadidlách koňakovej farby dolaďujú dizajn a nový skladací bicykel MINI sa vďaka nim stáva pastvou pre oči.

 

Technické detaily a dostupnosť.

Vďaka polstrovanému koženému sedadlu, ôsmim prevodom a 20-palcovým kolesám je jazda neuveriteľne pohodlná. A čo viac, bicykel neváži ani jedenásť kilogramov. Reťaz potiahnutá teflónom je chránená pred koróziou i odolnou špinou a pripravená do každého počasia. Blatníky na prednom a zadnom kolese poskytujú dodatočnú ochranu pred špliechajúcou vodou a špinou v mokrom a blatistom prostredí.

Skladací bicykel MINI je teraz dostupný u predajcov MINI v Bratislave a v Košiciach. Jeho odporúčaná maloobchodná cena je 650,00 €, dodáva sa úplne zmontovaný a pripravený na jazdu. Zladené doplnky, ako napríklad svetlo MINI Bike Light, môžete nájsť aj na internete a u vybraných dealerov MINI.

*Uvedené ceny sú odporúčané maloobchodné ceny a môžu líšiť v závislosti od príslušného trhu a predajného miesta.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode