NOVÝ SHOWROOM SUBARU A SERVIS V NITRE

08.12.2016 09:34

      Subaru rozširuje svoju dílerskú sieť na Slovensku. Novým autorizovaným predajným a servisným partnerom sa stal Remesloservis Nitra, ktorý je už otvorený dva mesiace a veľmi sa mu darí.
      Subaru volí pri tvorbe siete kvalitu a nie kvantitu. Aj preto je novým dílerom spoločnosť so 40-ročnou tradíciou a skúsenosťami. Remesloservis Nitra funguje nepretržite od roku 1976, kedy začal v tomto krajskom meste prevádzkovať servis vozidiel, predaj vozidiel odštartoval v roku 1990. A veľmi úspešne: nitrianska spoločnosť odvtedy predala už približne 10 000 automobilov značiek Lada, Daewoo, FSO, Ssangyong, Chevrolet a od roku 2007 Citroen. V roku 40. výročia založenia firmy pribudol do Nitry nový showroom Subaru. K doterajším ôsmim partnerom Subaru sa tak pridal deviaty bod na mape Slovenska, kde motoristi majú možnosť kúpiť si alebo servisovať svoje Subaru. Mozaiku partnerov značky dopĺňajú ešte tri servisné strediská.

  • Strategická poloha a zlepšenie zákazníckeho komfortu v nitrianskom regióne
  • Novým autorizovaným partnerom je spoločnosť so 40-ročnou tradíciou
  • Subaru má teraz na Slovensku 9 predajno-servisných miest a 3 servisné centrá

 

        Nový autorizovaný partner Subaru má strategickú polohu: nachádza sa na jednej z najfrekventovanejších ciest v Nitre, na výpadovke v smere na Bratislavu. Výhodou je aj bezprostredná blízkosť veľkých obchodných centier, umožňujúca alternatívne trávenie času počas servisu vozidiel.

 „Už samotný branding showroomu a vystavené autá na vonkajších plochách sú účinnou prezentáciou značky, ktorá zasiahne množstvo potenciálnych zákazníkov. Veríme, že otvorenie nového predajno-servisného miesta Subaru v Nitre prispeje k celkovému zvýšeniu predaja, podpore značky Subaru v regióne a k zlepšeniu zákazníckej spokojnosti,“ uviedol riaditeľ dílerstva Igor Havran.

„Nový autorizovaný partner nastupuje do rozbehnutého vlaku značky, ktorej predaje rastú globálne i v rámci Slovenska. Spolu s výbornou polohou v meste i v regióne, v ktorom Subaru dlhodobo absentovalo, očakávame rýchly rozbeh a dosiahnutie štandardnej úrovne predaja. Nášmu novému partnerovi prajeme úspešné fungovanie a tešíme sa, že pre našich zákazníkov v nitrianskom regióne sa výrazne zvýši komfort a dostupnosť predajných i popredajných služieb,“ konštatoval Rastislav Crkoň, riaditeľ divízie Subaru importéra Mikona s.r.o.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode