Nový SEAT Leon: keď sa dizajn snúbi s technikou

17.07.2012 00:00

 Prvý automobil vo svojom segmente so svetlometmi LED pre všetky osvetľovacie funkcie
 Vynikajúca hospodárnosť podporená ľahkou konštrukciou karosérie
 Inovatívna technika v oblasti bezpečnosti a konektivity
 Vynikajúca kvalita, prémiový štýl


Nový SEAT Leon má emocionálnu osobnosť, z ktorej vyžaruje dynamika. A predstavuje najkrajší spôsob, ako riadiť praktický automobil. Leon má od základu novú konštrukciu, v ktorej nachádzajú uplatnenie najnovšie high-endové technické riešenia v oblasti asistenčných systémov, informačných a zábavných systémov, podvozku a pohonu. Motory kombinujú skvelú dynamiku s vynikajúcou hospodárnosťou.
SEAT ponúkne pre nový Leon ako prvý v segmente nižšej strednej triedy inováciu v podobe predných svetlometov s diódami LED pre všetky osvetľovacie funkcie. Táto technika kombinuje skvelý dizajn s výnimočným osvetlením vozovky.


„Nový Leon koncentruje všetky silné stránky značky SEAT ešte viac ako doteraz. Je to vozidlo so športovým charakterom a širokou škálou predností. Do segmentu kompaktných vozidiel prináša kvalitu a technológie z vyšších tried. Leon je rozhodujúcim krokom v realizácií rastovej stratégie značky SEAT. S päťdverovou karosériou bude uvedený na trh koncom tohto roka a následne bude ponuka doplnená o ďalšie varianty, ktoré vytvoria celú rodinu“, hovorí James Muir, prezident spoločnosti SEAT, S.A..
Nový Leon presvedčí aj svojimi vynikajúcimi úžitkovými vlastnosťami. Kompaktnejší exteriér kombinuje s priestrannejším interiérom. Prémiové materiály a úroveň remeselného spracovania radia Leon priamo na vrchol svojho segmentu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode