NOVÝ RENAULT CLIO JE NAJOBĽÚBENEJŠÍ V ORANŽOVEJ FARBE

29.04.2020 20:28

V Novom Renault Clio je najobľúbenejším motorom na slovenskom trhu benzínový motor TCe 100, ktorý predstavuje 90% predaja.

 

 

 Na Slovensku sa zákazníci zvyčajne zaujímajú o vyššie verzie automobilov, najčastejšie si vyberajú medzi verziami Zen a Intens. 10% zákazníkov si vybralo verziu R.S. Line. Pre slovenských zákazníkov je najobľúbenejšou farbou premiérová farba oranžová Valencia, ale preferované sú aj automobily vo farbách modrá Iron a biela Arctic.

 

Nový Renault Clio ponúka najvyššiu úroveň bezpečnosti. Tento najpredávanejší francúzsky automobil na svete získal v teste EuroNCAP získal najvyššie hodnotenie, päť hviezdičiek. Nový Renault Clio je najbezpečnejšie auto vo svojej triede. Je vybavené inovatívnymi a vyspelými technológiami a má najširšiu škálu asistenčných systémov vo svojom segmente. Veľmi vysoko bol hodnotený najmä núdzový brzdový systém AEBS s detekciou chodcov a cyklistov, ktorý je štandardom od prvej verzie tohto vybavenia.

 

Nový model vyniká vyspelejším dizajnom karosérie a predovšetkým úplne novým a veľmi atraktívnym interiérom. Inšpiroval sa segmentami automobilov vyššej triedy z hľadiska vnímanej kvality a dostupných technológií. Nový Renault Clio ponúka nový multimediálny systém Easy Link s veľkou dotykovou obrazovkou až do 9,3 palcov, s automaticky aktualizovanou navigáciou a intuitívnym vyhľadávačom Google.

 

Nový Renault Clio je už piatou generáciou obľúbeného modelu, ktorý sa stal ikonou automobilového priemyslu. Doteraz sa na celom svete predalo viac ako 15 miliónov kusov tohto vozidla. Clio, ktoré bolo uvedená na trh v roku 1990, je najpredávanejším modelom spoločnosti Renault na svete a v Európe je od roku 2013 na špičke segmentu B. Naviac, vo februári 2020 bolo Nové Clio európskym lídrom!

 

  • Oranžová Valencia je najčastejšie volenou farebnou verziou nového Renault Clio na Slovensku.

  • Slováci preferujú vyššie verzie vybavenia, najčastejšie s motorom TCe 100.

  • Od októbra minulého roka bolo na slovenskom trhu zaregistrovaných takmer 200 vozidiel modelu Nové Renault Clio.

  •  

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode