NOVÝ RENAULT CAPTUR UŽ AJ NA SLOVENSKOM TRHU

17.01.2020 08:00

 

  • Najpredávanejšie mestské SUV v Európe je od štvrtku 16.1.2020 k dispozícii aj pre slovenských zákazníkov.

  • Prichádza s vylepšeným dizajnom exteriéru a absolútne vynoveným interiérom a systémami!

  • Cena nového Renault Captur začína od 14 900 €.

Captur sa stal lídrom na trhu mestských SUV pomerne rýchlo. Od uvedenia na trh, od roku 2013 sa predalo 1,5 milióna vozidiel vo viac než 90 krajinách! Francúzsky dizajn, dvojfarebné karosérie, kompaktné rozmery predznamenali modelu Captur pozíciu Bestsellera!

 

Nový Renault Captur sa predstavuje na novej platforme CMF-B. Vďaka nej narástol až o 11 cm! No stále prináša svoj charakteristický francúzsky šarm – obľúbený dizajn, 80 farebných kombinácií karosérie, full LED svetlomety už od základnej výbavy.

 

Revolúcia nastala aj v interiéri Nového Captur. Nová palubná doska, moderné rozmerné displeje, prepracovaný volant, úplne nové sedadlá, kvalitnejšie materiály a čalúnenie. Toto mestské SUV privíta šoféra v Smart Cocpite a naladí na jazdu aj vďaka prémiovému audiosystému BOSE.

 

5 * v testoch EURO NCAP svedčí o najvyššej možnej miere bezpečnosti Nového Captur. Celý rad asistenčných systémov je pre posádku nápomocný pri jazde, parkovaní, ale aj bezpečnosti posádky (Easy Pilot – asistent pre jazdu po diaľniciach a v kolónach, adaptívny tempomat, , automatické prepínanie svetlometov, systém aktívneho núdzového brzdenia s detekciou cyklistov a chodcov, sledovanie mŕtveho uhla, rozpoznávanie dopravných značiek s upozornením na prekročenie rýchlosti, systém varovania pred opustením jazdného pruhu s aktívnou korekciou jazdnej dráhy, 360-parkovacia stupňová kamera, zadné, predné a bočné parkovacie senzory, zadná parkovacia kamera, parkovací asistent Easy Park a pod.)

 

Na slovenskom trhu je Nový Renault Captur k dispozícii s tromi benzínovými motormi s výkonom 100 až 155 koní. Tiež je v ponuke dieselový agregát s výkonom 115 koní. Novinkou v ponuke je Plug-In Hybrid E-TECH dostupným od leta 2020.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode