NOVÝ RENAULT CAPTUR PREDSTAVENÝ NA AUTOSALÓNE VO FRANKFURTE

12.09.2019 09:03

Pri príležitosti Autosalónu vo Frankfurte, Thierry Bolloré, generálny riaditeľ Skupiny Renault a Laurens van den Acker, šéfdizajnér, slávnostne predstavili nový Renault Captur, úplne novú generáciu jedného z najpredávanejších mestských SUV s počtom 1,5 milióna predaných vozidiel vo viac než 90 krajinách.

Už po sedem rokov najpredávanejší automobil vo svojej kategórii, Renault Captur, bol úplne vynovený a ponúka ešte väčšiu všestrannosť, prispôsobenie a bezpečnostné prvky, ktoré sú dnes dôležitejšie než kedykoľvek predtým... Všetky tieto vlastnosti podporia jeho globálne ambície, najmä na čínskom trhu.

S úplne novým Renault Captur sme vychádzali z najlepších a všeobecne uznávaných funkcií predošlej verzie Captur ako východiskového bodu. A potom sme ich posunuli ďalej. Vylepšili sme interiér, zmenili sme dizajn a Captur sme ešte viac prispôsobili.

V Renault robíme kvalitu života absolútnou prioritou. Viac kvality, viac technológie, viac SUV: Nový Captur je 100% Captur a mnoho ďalšieho. "

Laurens van den Acker, senior viceprezident, korporátny dizajn

 

Druhá generácia, založená na novej modulárnej platforme Aliancie, reaguje na výzvy zajtrajšej mobility tým, že ponúka to najlepšie z technológií:

  • konektivita s Renault EASY CONNECT, jeho pripojenými službami a novým multimediálnym systémom EASY LINK.

  • asistenčné prvky pri jazde na diaľnici a v dopravnej zápche.

  • elektrifikácia pomocou technológie plug-in E-TECH.

Nový Captur bude od roku 2020 ako prvý vo svojej kategórii k dispozícii s hybridným modulom plug-in. Vyvinuli sme jedinečný prenosový systém prispôsobený hybridným požiadavkám spolu s technológiou riadenia energie priamo odvodenou od Formuly 1.

V spoločnosti Renault sa zaväzujeme robiť technológie a inovácie dostupnými pre našich zákazníkov. Toto je náš príbeh a toto je naša budúcnosť. "

Thierry Bolloré, generálny riaditeľ Skupiny Renault.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode