NOVÝ RANGE ROVER VELAR PRICHÁDZA

22.02.2017 11:56

Pôvod prémiového SUV sa datuje do roku 1970, keď automobilka Land Rover uviedla na trh Range Rover. Takmer o polstoročie neskôr duch inovácií prichádza v podobe štvrtého člena rodiny Range Rover, ktorý bude odhalený 1. marca 2017.Elegantne jednoduchý, vizuálne dokonalý, vybavený najmodernejšími technológiami. To sú hlavné prvky nového modelu Range Rover Velar.

* Nový prírastok do rodiny Range Rover zaplní miesto medzi modelmi

   Range Rover Evoque a Range Rover Sport

* Land Rover posilní svoju pozíciu svetového lídra v segmente SUV

* Názov modelu Velar podľa prototypov Range Rover z roku 1969

* Svetová premiéra je naplánovaná na 1. marca 2017

Hlavný dizajnér Land Rover, Gerry McGovern, o novom modeli hovorí: „Range Rover Velar nazývame avantgardným. Stelesňuje nový rozmer pôvabu, modernosti a elegantnosti značky. Range Rover Velar zmení všetko.“

Model Velar je určený pre každú príležitosť, pre každý terén, je vyrobený pokrokovými technológiami z unikátnych odolných materiálov. Stelesňuje tak filozofiu automobilky Land Rover „Above and Beyond“.

Pôvod názvu Velar sa datuje späť k prvým prototypom Range Rover v šesťdesiatych rokoch: priekopníkom luxusného charakteru budúcich modelov triedy SUV.

Keď inžinieri Land Rover potrebovali utajiť skutočnú identitu 26 kusov predsériových vozidiel Range Rover, zvolili názov Velar, odvodený od latinského slovesa velare, čo znamená zahaliť alebo zakryť.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode