Nový PEUGEOT RIFTER prichádza na slovenský trh.

05.09.2018 08:53

Nový Peugeot RIFTER, po prvý krát verejnosti predstavený v marci 2018 na Autosalóne v Ženeve, prichádza v týchto dňoch aj na slovenský trh.

Komerčný slogan„ Nový PEUGEOT RIFTER – Deň patrí Vám “ podčiarkuje jeho silnú osobnosť :prémiový štýl, inovatívnu karoséria stvorenú pre dobrodružstvá každodenného života.

Nový PEUGEOT RIFTER predstavuje jednak osobnosť elegantného cestovateľa, ale aj všestrannosť používania. Robustný a elegantný štýl, revolučný interiér vybavený PEUGEOT i-Cockpit®-om sľubuje intenzívnu, jedinečnú jazdu za každých okolností.Jeho túlavá duša sa všade cíti dobre či v mestskej džungli alebo v prírode.

 

Je postavený na novej platforme EMP2, ktorá je známa svojimi dynamickými vlastnosťami. V spojení so špecifickým vývojom zadnej časti pre uprednostnenie modularity a zaťaženia, ponúka PEUGEOT RIFTER kombináciu komfortu a jazdných vlastností na takej úrovni, aká v tomto segmente ešte nebola.

 

Nový Peugeot RIFTER prináša nielen nový, moderný a mimoriadne atraktívny dizajn, ale aj obrovský pokrok v oblasti komfortu a použitých technológií.

 

Výbavové úrovne a motorizácie nového Peugeot RIFTER

Nový Peugeot RIFTER prichádza v 3 výbavových úrovniach:

- ACTIVE

- ALLURE

- GT LINE

Dostupné budú v štandardnej, ale aj predĺženej verzii LONG (+35 cm). Pri oboch dĺžkach je možnosť výberu 5 alebo 7 miestnej verzie.

 

Od uvedenia sú dostupné benzínové a naftové motorizácie

- 1.2 PureTech 110k BVM6

- 1.5 BlueHDi verzie s výkonom 75k BVM5

100k BVM5

130k BVM6 a EAT8.

 

Ponuku v máji 2019 doplní motorizácia 1.2 PureTech 130k s automatickou prevodovkou EAT8.

 

Cena nového Peugeot RIFTER začína na 15.990€, v cene je zahrnutá

4 ročná záruka a možnosť 0% leasingu.

 

Nový PEUGEOT RIFTER si prináša viaceré štylistické ale aj funkčné prvky z SUV: zvýšenú svetlú výšku, väčšie kolesá, veľkorysú ochranu prahov dverí, spodnej časti karosérie, oblúkov kolies a nárazníkov, ale aj predný a zadný kryt podvozku. Tieto atribúty podporujú jeho silnú osobnosť a umožňujú mu poskytovať novú všestrannosť: dynamickú kompaktnosť pre mesto, ale aj silu a výkon na výlety do prírody alebo na dlhé cesty.

 

Dizajn interiéru nového PEUGEOT RIFTER je na trhu unikátny. Príslušnosť k značke PEUGEOT je okamžite identifikovateľná. PEUGEOT i-Cockpit® vytvára harmonický a moderný interiér pomocou čistých línií, viditeľných technológií a revolučnej kvality prevedenia. Nový Peugeot RIFTER ponúka stimulujúci a intuitívny zážitok z každej jazdy s podporou nasledujúcich komponentov:

  • Kompaktný volant s dvomi plochými časťami pre lepšie uchopenie a manipuláciu

  • 8-palcová kapacitná dotyková obrazovka v dosahu ruky a v zornom poli

    Head-up displej, ktorého dizajn je vylepšený chrómovým orámovaním a elegantnými červenými ukazovateľmi. Má farebnú obrazovku pre lepšiu čitateľnosť

 

 

 

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode