Nový PEUGEOT PARTNER

27.06.2018 10:00

Čo tak spojiť účelnosť s radosťou? Pocítiť potešenie pri každej jazde? Ušetriť čas, zaručiť bezpečnosť a nadobudnúť presvedčenie, že vozidlo zvládne každú skúšku? Presne to prináša nový model PEUGEOT PARTNER všetkým zákazníkom segmentu ľahkých úžitkových vozidiel.

Nový model PEUGEOT PARTNER, ktorý v štandardnej výbave obsahuje aj PEUGEOT i-Cockpit®, čo v tomto segmente predstavuje neopakovateľný krok, ponúka nové zážitky z jazdy a mnohé prvky, ktoré zvyšujú produktivitu a zjednodušujú život za volantom.

PEUGEOT prináša revolúciu do segmentu ľahkých úžitkových vozidiel všestranným, dynamickým a priestranným vozidlom. Ide o dokonalú súhru pohodlia a jazdných vlastností, čo sú poznávacie znaky značky PEUGEOT.

S dynamickým dizajnom je nový PEUGEOT PARTNER praktickým a elegantným vozidlom. Prináša však aj čosi viac. Bezkonkurenčnú paletu asistenčných systémov, ktoré bývali doteraz dostupné iba pre osobné automobily. Dve dôležité inovácie sa objavujú vôbec prvý raz: Snímač preťaženia Overload Alert a kamera na monitorovanie mŕtveho uhla Surround Rear Vision.

Nový PEUGEOT PARTNER vytvára pokojnú a motivujúcu mobilnú kanceláriu. Rozmery dokonale vyhovujú trhovým požiadavkám, vozidlo je mimoriadne pohodlné a nákladový priestor je praktickejší a všestrannejší než kedykoľvek predtým.

Bez ohľadu na zameranie, každý si nájde to správne nastavenie a výbavu pre účinnú prácu. Pre tých, ktorí sa často pohybujú v náročnom teréne, je pripravená verzia Grip, verzia Asphalt zase osloví tých, ktorí trávia mnoho času za volantom.

Nový PEUGEOT PARTNER dáva svojmu majiteľovi nový impulz. Zlepšuje jeho schopnosti a pomáha mu k výsledkom, ktoré by dovtedy považoval za nemožné.

 

ŠPIČKOVÉ TECHNOLÓGIE – PRIPOJTE SA!

Zoznam dostupných technológií je očarujúci a v tomto segmente ide o úplnú novinku. Výbava je podobná akov prípade modelu PEUGEOT 3008 SUV. V závislosti od verzie obsahuje prvky ako:

  • Elektronická parkovacia brzda. Okrem jednoduchého používania vytvára oproti konvenčnej ručnej brzde aj viac priestoru na palube, čo umožňuje použitie prednej lavice s troma sedadlami.

  • Adaptívny tempomat udržiava naprogramovanú rýchlosť a prispôsobuje bezpečnú vzdialenosť vpredu idúcemu vozidlu. Vozidlá vybavené 8-stupňovou automatickou prevodovkou dokáže úplne zastaviť.

  • Rozšírené rozpoznávanie dopravných značiek dokáže zobrazovať dopravné značky a umožňuje prevziať maximálnu povolenú rýchlosť do tempomatu.

  • Aktívne udržiavanie jazdného pruhu v prípade zníženia pozornosti vodiča udržiava vozidlo v jazdnom pruhu.

  • Snímač únavy vodiča využíva kameru a monitorovací systém založený na analýze pohybov volantu. Pri zistení zníženia pozornosti vodiča sa spustí vizuálny a zvukový signál.

  • Active Safety Brake sa spustí pri hrozbe kolízie.

  • Stabilizácia prívesu stabilizuje príves potlačením bočných pohybov a prípadným spomalením vozidla.

  • Automatické prepínanie diaľkových svetiel.

  • Visiopark 180° obsahuje parkovaciu kameru so záberom s rozsahom 180° za vozidlom, záber s rozsahom 180° sponad vozidla (pohľad z vtáčej perspektívy) a možnosť priblíženia prekážky v bezprostrednej blízkosti.

  • Monitorovanie mŕtveho uhla s výstražným znamením vo vonkajších spätných zrkadlách.

  • Bezkľúčový vstup a štartovanie.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode