Nový PEUGEOT 301, navrhnutý a vybavený tak, aby sa vyvíjal v čase

27.11.2016 16:26

Nový PEUGEOT 301 je prvé auto značky, ktoré je vyvinuté výhradne pre krajiny hľadajúce trojpriestorový sedan so štatutárnym charakterom. Pomocou špecifických úprav podľa krajiny určenia, spĺňa očakávania zákazníkov a zodpovedá ich spôsobu používania vozidla.

Najnovšie štylistické kódy značky elegantne tvarujú karosériu tohto trojpriestorového sedanu. Na zvislej mriežke chladiča je v hornej časti umiestnený názov značky a Lev je v strede. Svetlomety sú vyhotovené z troch materiálov a sú vsadené do karosérie, zatiaľ čo v zadných svetlách sú tri opalínové „pazúry“.

Vodič a jeho štyria spolucestujúci sa usadia v pohodlnom a kvalitnom interiéri vozidla.

Kufor má objem 640 litrov a patrí tak medzi kufre s najväčším objemom. Kufor zodpovedá 506 dm3 (VDA 210), pohybom ruky sa sklopia operadlá sedadiel v zadnom rade (delené na 1/3 a 2/3) a kufor sa zväčší na 1 332 dm3 (VDA 214).

Exkluzívna výbava v PEUGEOT 301 spôsobí revolúciu v segmente: 7'' širokouhlý dotykový kapacitný displej, triple play konektivita Mirror Screen (MirrorLink®, Android Auto®, Apple CarplayTM), 3D navigácia TomTom, cúvacia kamera. 

Bezpečnostné prvky sú na vysokej úrovni s kompletným vybavením: ABS, ESP, AFU - podpora brzdenia v núdzi a detekcia podhustenia pneumatík DSG. Cestujúci sú chránení prednými a bočnými airbagmi, pripútaní sú troj-bodovými bezpečnostnými pásmi. Pre bezpečnosť detí sú zadné sedadlá vybavené úchytmi IsoFix.

 

Dynamické správanie je na vysokej úrovni, s vynikajúcim kompromisom medzi pohodlím a držaním na ceste za akýchkoľvek podmienok jazdy. Rovnako ako ostatné modely značky, aj PEUGEOT 301 ťaží z know-how dizajnérskych tímov.

 

Motory Euro 6 poslednej generácie poskytujú nízku spotrebu a potešenie z  jazdy zároveň. Ponuka benzínových motorov pozostáva z motorov 1,2 L PureTech 82 a 1.6 L VTi 115. Tento posledný môže byť spojený so 6-stupňovou automatickou prevodovkou EAT6. Ponuka dieselových motorov zahŕňa motor 1.6 L BlueHDi 100, ktorý dosahuje rekordne nízke emisie.

 

Nový PEUGEOT 301 je vyrobený tak, aby bol odolný voči času, ako aj voči náročným podmienkam používania. Medzi špecifické prvky tejto koncepcie patria podvozok, utesnenie a spojovacie materiály.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode