Nový PEUGEOT 3008 Pokrokové SUV

23.05.2016 12:49

Nový PEUGEOT 3008 je konečne odhalený. Veľmi očakávaný model vstupuje na trh SUV v segmente C, ktorý je najrýchlejšie rastúcou kategóriou vo všetkých regiónoch sveta. Prichádza so silnými tromfami pre náročnú klientelu vyhľadávajúcu nové zážitky. Chce sa odlíšiť jednak mimoriadnym PEUGEOT i-Cockpitom® poslednej generácie, výnimočne inšpiratívnym dizajnom, optimalizovaným tvarom karosérie alebo high-tech výbavou. Nové SUV PEUGEOT 3008 má ambíciu stať sa hlavným hráčom.  Uvádza pre značku PEUGEOT  nový modelový rad SUV a stane sa jeho celosvetovým symbolom. Nové SUV PEUGEOT 3008 bude hviezdou stánku značky PEUGEOT na nasledujúcom autosalóne Mondial de Paris, kde bude predstavené verejnosti pred jeho uvedením na trh.

Automobil ponúkne mimoriadne modernú palubnú dosku s originálnymi riešeniami prakticky všade kam oko dohliadne. Tak isto ponúkne viac miesta, vyšší posed a v rámci kabíny sa možno tešiť na head-up displej, plne grafický displej palubného počítača umiestnený nad volantom, 3D navigáciu, luxusné materiály, kožené sedadlá a podobne.

3008 bude mať benzínové i naftové motorizácie, očakáva sa tiež benzínová plug-in verzia. Benzín bude zastupovať motor PureTech, teda trojvalec s objemom 1,2 litra a výkonom 130 k. Naftová ponuka bude širšia a zastupovať ju budú moderné motory BlueHDI s objemom 1,6 litra, objaviť sa môže i naftový dvojliter. K dispozícii bude ako nová automatická šesťstupňová prevodovka EAT6, tak predpokladáme tiež manuálna šesťstupňová skrina. Zatiaľ sa však hovorí výhradne o automate a to ako v kombinácii s benzínovým, tak naftovým motorom.

Viac informácií sa dozvieme v priebehu dňa, správu budeme priebežne aktualizovať. Nižšie uvidíte obrázky z uvedenia vozidla, ktoré bolo prenášané prostredníctvom prenosu aj na Facebooku a taktiež fotografie interiéru.

 

Rozšírená mobilita: inovácia na trhu !

V kontexte, kedy je prístup do centra mesta čím ďalej tým ťažší, sa PEUGEOT v aktuálnych otázkach mobility stáva dodávateľom inovatívnych riešení. Je stále jedinou značkou, ktorá vyrába dvojkolesové, trojkolesové aj štvorkolesové dopravné prostriedky a využíva uvedenie nového PEUGEOTu 3008 na trh, aby ponúkol svojim zákazníkom novú ponuku individuálnej mobility:

  • Elektrickú skladaciu kolobežku (e-Kick) by MICRO
  • Elektrický skladací bicykel (e-Bike) by PEUGEOT

 

Táto jedinečná ponuka je určená pre klientov, ktorí potrebujú doplnkovú mobilitu k ich vozidlám, aby mohli ľahko prejsť posledné úseky ich trasy do konečného cieľa. Každodenný život mestského človeka sa mení: už žiadne obmedzenia! Nech žije sloboda!

Navyše, aby boli perfektne integrované do kufra a okamžite k dispozícii, "dockstations" umožňujú bezpečné uloženie e-Kicku alebo e-Biku v kufri a zároveň dobíjanie batérií pri jazde s vozidlom.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode