NOVÝ NISSAN QASHQAI:ORIGINÁLNY CROSSOVER V NOVOM VYHOTOVENÍ

08.11.2013 16:39

  • Nissan odhaľuje úplne nový ikonický crossover
  • Výrazný dizajn v kombinácii so špičkovými technológiami z tohto segmentu umožňuje stavať na nevídanom úspechu priekopníka crossoverov - Nissane Qashqai
  • Špičkový dizajn interiéru, materiály i parametre
  • Vybrané technológie prinášajú do segmentu crossoverov maximálne pohodlie, komfort i zážitok pre vodiča
  • Mimoriadne nízke emisie CO2 už od 99 g/km
  • V predaji od januára 2014, objednávky už možno registrovať

Dnešný deň je najdôležitejším míľnikom v segmente crossoverov za posledných sedem rokov. V roku 2007 uviedla spoločnosť Nissan na trh model, ktorý sa stal priekopníkom crossoverov, našiel si dva milióny zákazníkov a čoskoro ho nasledoval celý rad napodobniteľov. Dnes prichádza tento model v novom vyhotovení.

 

Vďaka patentovaným inováciám spoločnosti Nissan a predovšetkým nadšenému úsiliu, vďaka ktorým mohli vzniknúť, mohol byť nový Qashqai predstavený na veľkolepej šou v Londýne, ktorá s využitím technológie digitálneho mapovania sociálnych sietí v 3D predznamenala príchod druhej generácie crossoverov. Viac ako 2 500 priaznivcov zaslalo fotografie, ktoré predstavili to najlepšie z oblasti technologickej inovácie. Títo ľudia tvorili síce malú, ale významnú skupinu vodičov vozidiel Qashqai. Fotografie boli poskladané dohromady, aby vytvorili predobraz úplne nového vozidla Qashqai a dnes prvýkrát predstavili svetu jeho podobu.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode