Nový model Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC

02.09.2019 12:00

Vo svojej triede nemá konkurenciu: nový model GLB 35 4MATIC kombinovaný s vysokou variabilnosťou, dostatkom miesta a veľkým pôžitkom z jazdy

Nový model Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC (kombinovaná spotreba paliva: 7,6 – 7,5 l/100 km; kombinované emisie CO2: 173 – 171 g/km) ponúka vďaka vášnivo výraznému dizajnu, vysokej funkčnosti a dynamike jazdy ako aj dostatku miesta až pre sedem cestujúcich bezkonkurenčnú alternatívu v segmente kompaktných SUV. 2,0-litrový štvorvalcový turbomotor poskytuje výkon 225 kW (306 k) a v kombinácii s prevodovkou AMG SPEEDSHIFT DCT 8G a variabilným náhonom na všetky kolesá AMG Performance 4MATIC zabezpečujú pôsobivý pôžitok z jazdy (zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 5,2 sekundy). Navyše sú tu výhody SUV: zvýšená poloha sedenia, dostatok priestoru pre cestujúcich a batožinu, ako aj vyvážené terénne vlastnosti.

„Novým modelom GLB 35 4MATIC rozširujeme naše portfólio produktov o veľmi atraktívnu ponuku pre aktívnu cieľovú skupinu, ktorá kladie mimoriadny dôraz na všestrannosť. Sem patrí aj voliteľných sedem miest na sedenie nášho nového kompaktného SUV, bez toho aby sme sa vzdali génov typických pre AMG. Lebo aj náš model GLB 35 spĺňa vo svojom segmente náš prísľub značky jazdného výkonu,“ tvrdí Tobias Moers, predseda vedenia spoločnosti Mercedes-AMG GmbH.

Spontánny a emocionálny: 2,0-litrový turbomotor AMG R4
2,0-litrový turbomotor s výkonom 225 kW (306 k) presviedča vďaka dvojprúdovému turbodúchadlu spontánnou odozvou na každý pohyb plynového pedálu, mohutnou hnacou silou (maximálny krútiaci moment 400 Nm od 3 000 /min) a vynikajúcou točivosťou. Kľuková skriňa z vysokopevnej a ľahkej hliníkovej liatiny odlievanej pod tlakom znižuje hmotnosť vozidla na rozhodujúcom mieste z pohľadu dynamiky jazdy. Dvojprúdové turbodúchadlo je kombináciou optimálnej odozvy pri nízkych otáčkach a vysokého nárastu výkonu pri vyšších otáčkach.
Vysoké technologické ambície zdôrazňuje aj variabilný ventilový rozvod CAMTRONIC pre menšiu spotrebu. Inteligentný teplotný manažment sa postará o rýchlejšie a efektívnejšie zahriatie motora a oleja. A kompaktné piezoelektrické vstrekovače vstrekujú palivo mimoriadne precízne – zvyšuje to efektívnosť.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode