NOVÝ MITSUBISHI OUTLANDER (MY16)

20.10.2015 17:25

Nový Outlander v modelovom prevedení 2016 nie je klasickým faceliftom uprostred výrobného cyklu, ktorý spravidla prináša iba drobné estetické úpravy. Bol do detailov prepracovaný po mechanickej i vizuálnej stránke, aby v konkurenciou nabitom segmente crossoverov strednej triedy vyčnieval z davu svojim výrazným a dynamickým zovňajškom i pôžitkom z mimoriadne kultivovanej jazdy.

 

Po troch rokoch pôsobenia na trhu a predajoch s objemom cca. 320 tis. vozidiel * vyrobených od roku 2012 (z toho od jesene 2012 ** v Európe predaných 94 796 vozidiel) prešiel prepracovaný model viac než 100 zmenami, ako je napr. .:

  • Nová vizuálna identita označovaná ako „Dynamic Shield“ (Dynamický štít).
  • Nové lisované diely a ďalšie komponenty karosérie.
  • Výrazné zlepšenia v oblasti kvality vnímanej zákazníkom i utlmenie hluku, vibrácií a chvenia.
  • Zlepšenie konštrukcie a nové odladenie podvozka.
  • Nové funkcie, bezpečnostné technológie a najrôznejšie prvky výbavy.
  • Úspornejšie motory.

Okrem toho nemožno nespomenúť všeobecne uznávanú verziu Outlander PHEV - najpredávanejšie plug-in hybridné vozidlo v Európe - prezentujúce svoju vlastnú zbierku vylepšení v snahe ďalej rozšíriť solídnu európsku zákaznícku základňu, dnes zahŕňajúcu viac ako 40 tisíc majiteľov.


Nový dynamický vzhľad, prvýkrát uplatnený pri novom Outlandera (MY16), sa postupne objaví v rámci celého modelového radu značky, ako vysvetlil Testuro Aikawa (prezident Mitsubishi Motors Corporation) na ženevskom autosalóne v roku 2015: "... Nový vzhľad skladá hold našej minulosti a súčasne aj našej filozofii 'forma nasleduje funkciu'. Použitá úprava, odvodená od bočnej ochrany nárazníkov skôr videnej pri modeloch Pajero / Montero / Shogun, evokuje jedinečný pocit ochrany pre posádku aj vozidlo ako také. V tomto zmysle potom nové stvárnenie čelných partií vyjadruje dizajnový odkaz aj vývoj postavený na tomto odkaze. To teraz označujeme ako koncept 'Dynamic Shield', teda dynamický štít. "

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode