Nový luxusný telový rad Dove DermaSpa s unikátnou technológiou Cell-MoisturisersTM

10.09.2015 12:06

Dove predstavuje úplne nový prémiový rad telovej starostlivosti Dove DermaSpa, v ktorom sa snúbia poznatky popredných dermatológov so zážitkami ako v luxusných kúpeľoch. Ich prostredníctvom sa Dove snaží o to, aby ženy premenili rutinnú starostlivosť o telo na každodenný zmyselný rituál a mohli si naplno vychutnávať vzácne chvíľky, ktoré majú samy pre seba. Základom trblietavých gélov, zamatových telovýchmliek a hodvábne jemných olejov je technológia Cell-Moisturisers™ - kľúčové hydratačné zložky, ktoré pôsobia vo vnútri buniek* a zanechávajú pokožku dokonale hydratovanú. Portfólio Dove DermaSpa zahŕňa štyri luxusné kolekcie: Goodness3, Uplifted+, Youthful Vitality, Summer Revided a navyše vysoko hydratačný krém na ruky Intensive. Každá z nich je určená pre odlišný typ či zrelosť pokožky a všetky sú charakteristické nielen nadštandardným zložením, ale aj neodolateľnými vôňami a svojim elegantným balením.

Dove verí, že najlepšiu starostlivosť o pokožku zaistia odborné skúsenosti špičkových dermatológov v kombinácii s rozmaznávaním, typickým pre starostlivosť ako v luxusných kúpeľoch. Výsledkom práve tohto spojenia je nový rad Dove DermaSpa, na ktorého vývoji sa podieľala skupina odborníkov z celého sveta. Produkty Dove DermaSpa boli dermatologicky testované, sú vhodné aj pre citlivú pokožku a predstavujú luxusný spôsob starostlivosti o pokožku celého tela.

Technológia Cell-MoisturisersTM
Tajomstvo Dove DermaSpa tkvie vo využití technológie Cell-MoisturisersTM predstavujúcej doteraz najväčšiu inováciu v rámci produktov starostlivosti o pokožku celého tela od Dove. Technológia Cell-MoisturisersTM, ktorá bola doteraz využívaná len v krémoch na tvár, obsahuje komplex vyživujúcich zložiek získaných z prírodných olejov a semien. Technológia Cell-MoisturisersTM zlepšuje vzhľad pokožky, posilňuje vrchnú vrstvu pokožky a optimalizuje bunkový cyklus a dospievanie buniek.
„Vďaka tomu, že táto technológia pôsobí priamo vo vnútri kožných buniek, je výsledné zlepšenie stavu pokožky oveľa výraznejšie," uvádza dermatologička MUDr. Michaela Blaško, PhD. „Vysoká dávka hydratácie  posilňuje aj prirodzenú obranyschopnosť kože, čo predstavuje vôbec najžiadanejšiu vlastnosť produktov každodennej starostlivosti o pokožku," dopĺňa dermatologička.


Originálna vôňa
Kolekcia Dove DermaSpa chce ženám dopriať luxusnú starostlivosť a pôžitok pre všetky zmysly. Preto ju sprevádzajú originálne vône vzniknuté v spolupráci so špičkovou odborníčkou na parfumy Ann Gottlieb. Prémiovosť novinky Dove DermaSpa podčiarkujú elegantné obaly, ktoré sa stanú ozdobou každej kúpeľne.

Predstavenie radu produktov:
Goodness3
Zlatý rad obsahuje vzácny omega olej známy tým, že obnovuje ochrannú bariéru pokožky, zabezpečuje zjemnenie jej textúry a zanecháva ju zjednotenú, žiarivú a na dotyk hodvábne jemnú. Inovatívna technológia Cell-MoisturisersTM pôsobí vnútri buniek* a pokožku kompletne hydratuje. Goodness3 sa vyznačuje vôňou, v ktorej sa snúbia hrejivé tóny krémovej vanilky so šťavnatým kokosom a nádychom pižma. Vyberať je možné z telového krému, telového mlieka, telového oleja a krému na ruky.
* Kožné bunky v Stratum Corneum
Uplifted+
Produkty radu Uplifted+ využívajú technológiu Cell-MoisturisersTM pre obnovenie pružnosti a pevnosti pokožky. Rad zahŕňa inovatívny gél na telo v aplikátore s masážnou hlavicou, s ktorým vďaka hydratačnej masáži dosiahnete spevnenie a zvýšenie pružnosti pokožky. Produktom Uplifted+ dominuje nádherná vôňa lekien a uhorky, ktorým dodávajú sviežosť lístky zelenej fialky v kombinácii so zmyselným santalovým drevom, indonézskou pačuli a sladkým pižmom. Ponuka zahŕňa telové mlieko, telový olej a sérum so špeciálne masážnou hlavicou.
Youthful Vitality
Rad Youthful Vitality v sebe ukrýva Cell-MoisturisersTM a intenzívne revitalizujúce sérum. Táto kombinácia vypína vekom unavenú pokožku a navracia jej mladistvý vzhľad. Výnimočný účinok podčiarkuje aróma malín a mandarínok spolu s vôňou ruže, pelargónie a klinčeka s jemným nádychom makadamového orieška. Všetko dopĺňajú jemné tóny vanilky a santalového dreva. K dispozícii je telový krém.

Summer Revived
Tento špeciálny rad spája jemné samoopaľovacie látky a Cell-MoisturisersTM. Tónovacie telové mlieko poteší každodennou dávkou leta a prepožičia pokožke zdravo opálený vzhľad. Dostupné je v dvoch verziách, na svetlo až stredne tmavú pokožku a na stredne tmavú až tmavú pokožku.
Intensive
Krém na ruky Intensive poskytne výživu a hydratáciu a uľaví aj tej najsuchšej pokožke. Sprevádza ho decentná púdrová vôňa.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode