Nový crossover Kia XCeed bude štýlovou alternatívou k tradičným SUV vozidlám

05.06.2019 09:51

Spoločnosť Kia Motors dnes vydala prvú fotku nového crossovera Kia XCeed, ktorý bude predstavený koncom júna. Štýlový a moderný dizajn nového crossovera (CUV) predstavuje zaujímavú alternatívu k tradičným SUV.

 

  • Dizajn coupé nového mestského crossovera Kia

  • Športovejší dizajn SUV, ale nie na úkor vnútorného a batožinového priestoru

  • Kia XCeed bude predstavená 26. júna 2019

 

Vzhľad nového modelu Kia XCeed je produktom európskeho dizajnérskeho centra značky vo Frankfurte, v Nemecku, navrhnutého pod vedením Gregory Guillaume, viceprezidenta dizajnu pre spoločnosť Kia Motors Europe. Kombinácia jeho zvýšeného posedu a zníženej bočnej línie dodáva vozidlu športovejšiu jazdnú pozíciu ako majú tradičné SUV. Jeho zvýšený posed ponúka jasnejší výhľad na cestu ako má bežný rodinný hatchback.

 

Nový model Kia XCeed, ktorý je viac emocionálny a dynamický ako jeho vyšší konkurenti, zároveň ponúka porovnateľnú úroveň vnútorného a batožinového priestoru.

 

Emilio Herrera, výkonný riaditeľ spoločnosti Kia Motors Europe, tvrdí: „Vďaka športovému dizajnu a správaniu sa bude nový model Kia XCeed CUV žiadanejší ako mnoho vyšších a väčších SUV. Ponúka univerzálnosť bez kompromisov, inteligentný dizajn s úložným priestorom SUV v športovejšom tele.“

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode