Nový Citroën C3 PICASSO: Space box novej generácie

18.09.2012 17:15

Od svetovej premiéry sa predalo viac ako 320 000 exemplárov tohto vozidla, známeho pre jeho osobitý odvážny dizajn a prevratnú konštrukciu.

 

Z dizajnovej stránky dostal nový predný nárazník s novým logom značky ako aj denné LED svetlomety, ktoré zvyšujú jeho dynamický vzhľad. Do ponuky sa dostali aj dve nové farby, biela perleťová Blanc Nacré a modrá Bleu Encre, doplnené novými poťahmi (nový látkový poťah vo verzii Confort a, za príplatok, kožené čalúnenie Claudia Mistral). Zoznam noviniek dopĺňanú nové kryty 15-palcových oceľových kolies a nový dizajn 16-palcových kolies z ľahkých zliatin.

 

Výbava na palube sa obohatí o možnosť príplatkového navigačného systému eMyWay, ktorý disponuje zásuvkami Jack a USB, súpravou na telefonovanie prostredníctvom technológie Bluetooth a navigáciou. Navyše ju môže dopĺňať parkovacia kamera uľahčujúca manévrovanie pri parkovaní. Ďalšia novinka: hmlové svetlomety so statickým osvetľovaním zákrut a križovatiek, elektrochromatické vnútorné spätné zrkadlo či náladové osvetlenie pomocou LED zabudovaných v prednej časti strechy.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode