NOVINKA: Tchibo uvádza prvý zrnkový kávovar, ktorý šetrí čas aj životné prostredie

16.11.2018 16:39

Perfektný zážitok z čerstvo namletej zrnkovej kávy, komfortná príprava aj ekológia v jednom. Tchibo, jeden z lídrov predaja fair-trade kávy na Slovensku, uvádza na trh svoj prvý plnoautomatický kávovar „Esperto Caffè“. Kávovar má kompaktný dizajn navhrnutý v spolupráci s expertmi na kávu, navyše sám nastaví optimálny stupeň mletia podľa zvoleného typu kávy pre tú najlepšiu aŕomu z čerstvo namletých kávových zŕn.

 

Ráno silné espresso, po obede väčšie lungo a pre návštevu to, co si poručí. To všetko absolútne čerstvé vďaka práve nasypaným zrnkám kávy – prvý plnoautomatický kávovar od Tchibo na zrnkovú kávu prekvapuje nielen precíznym spracovaním, na ktorom sa podieľali aj experti na kávu, no tiež ľahko ovládateľným dotykovým displejom a ekologickým akcentom. Je optimálny pre prémiové zrnkové fair-trade kávy Tchibo Barista Espresso a Caffè Crema, navyše sa vďaka odnímateľnej sparovacej jednotke aj veľmi jednoducho čistí.

Čo dokáže Esperto Caffè:

Nový kávovar dokáže pohodlne pripraviť espresso, caffè crema aj kávu americano a to vďaka jednoduchému a intuitívnemu ovládaniu prostredníctvom dotykového displeja. O kvalitnú prípravu sa postará tlak pary 19 barov. Kávovar má funkciu programovateľného množstva nápoja (25 až 250 ml), pre výraznejšiu arómu stačí stlačiť tlačidlo Intense+. Zaujímavá je tiež funkcia osvetlenia šálok, spotrebitelia ocenia aj funkciu automatického vypínania a vypínačzásobník kávy na desať porcií.

 

Pre spotrebiteľov tiež Tchibo pripravilo špeciálnu uvádzaciu akciu: každý, kto si kúpi 1 kg kávy Tchibo Barista Espresso alebo Tchibo Barista Caffè Crema, získa zľavu 110 € na nový plnoautomatický kávovar Tchibo Esperto Caffè, kávovar tak získa za uvádzaciu cenu 239 €. Akcia platí do 30. 12. 2018 alebo do vypredania zásob a to v obchodoch Tchibo.

 

 

Viac informácií a videá si môžete pozrieť na tomto linku.

 

 

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode