Novinka na prípravu ázijských jedál, ale aj maxi balenia obľúbených škrobov rozširujú sortiment produktov Dr. Oetker!

07.08.2019 13:52

Mnoho z nás obľubuje orientálne ázijské jedlá, ktoré nás lákajú svojimi netradičnými chuťami a vôňami. Sme však zvyknutí navštevovať reštaurácie, ktoré sa špecializujú na prípravu takýchto pokrmov. To sa teraz zmení – zbystrite pozornosť, pretože Dr. Oetker prichádza s novinkou, ktorá nadchne priaznivcov domácej prípravy orientálnych a ázijských jedál. Veď predsa to, čo si pripravíme doma, chutí najlepšie!

 

Jemný škrob pre pokrmy z mäsa Dr. Oetker je skvelým pomocníkom pri príprave najmä mäsitých jedál z ázijskej kuchyne. Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôslednej kontrole výrobného procesu vám garantuje kvalitu, ktorá zaujme aj zákazníkov, ktorých obmedzuje intolerancia na lepok, čoho dôkazom je udelenie bezlepkového certifikátu. Jedinečný výrobok ponúka optimálny pomer jemného zemiakového a jemného kukuričného škrobu. Vďaka tejto novinke bude mäso lesklejšie a mazľavejšie – presne také, aké má byť v pravej ázijskej kuchyni. Odteraz si môžete pripraviť napríklad chutné bravčové rezančeky s farebnou zeleninou či pikantnú polievku aj vďaka skvelým receptom, ktoré vždy nájdete na zadnej strane obalu. Ponoriť sa do tajov čínskej či indickej kuchyne nebolo nikdy jednoduchšie!

 

Odporúčaná maloobchodná cena Jemný škrob pre pokrmy z mäsa 200 g: 1,32 – 1,45€

 

 

 

Praktické MAXI balenia pre celú rodinu!

 

Viac pre všetkých! Najobľúbenejšie škroby, známe v každej kuchyni, sa zväčšili. Okrem tradičného 200 g balenia ich teraz nájdete vo výhodnom 500 g MAXI balení. Praktické a ekologické balenie je určené najmä pre zákazníkov s vyššou spotrebou. Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a starostlivej kontrole garantujeme, že MAXI škroby Solamyl Dr. Oetker a Gustin Dr. Oetker, sú vhodné aj pre vegánskych spotrebiteľov. Medzinárodne uznávané označenie VEGAN nás odlišuje od konkurencie.

Tomu sa hovorí chutné potešenie na MAXImum! Pripravte aj vy svojej rodine ich obľúbené tradičné dobroty akými sú krémeš, bábovka či rôzne chutné náplne do dezertov vo veľkom štýle pomocou receptov, ktoré vždy nájdete na zadnej strane obalu.

 

Odporúčaná maloobchodná cena Solamyl 500 g: 2,65 – 2,79€

Odporúčaná maloobchodná cena Gustin 500 g: 2,65 – 2,79€

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode