Novinka Dove DermaSpa Cashmere Comfort

15.09.2016 19:16

Novinka Dove DermaSpa Cashmere Comfort mení každodennú starostlivosť o veľmi suchú pokožku na spa rituál s pocitom kašmírovej hebkosti

Prémiový rad ošetrujúcej telovej kozmetiky Dove DermaSpa sa rozrastá o novú líniu Cashmere Comfort určenú ženám s veľmi suchou pokožkou. Novinka vďaka svojmu prémiovému zloženiu obohacuje rutinnú starostlivosť o zmyslový aj emočný pôžitok. Kolekcia bola vyvinutá tak, aby aj tej najsuchšej pokožke poskytla potrebnú starostlivosť a výživu. Predstavuje doteraz najúčinnejšiu receptúru v portfóliu značky Dove, ktorá spája inovatívne poznatky popredných svetových dermatológov a zmyselného spa rozmaznávania. Telové mlieko, telové maslo a krém na ruky Dove DermaSpa Cashmere Comfort sa pýši technológiou Cell-MoisturisersTM a zložením s obsahom látok, ktoré sa o veľmi suchú pokožku starajú obzvlášť intenzívne. Všetky produkty sú charakteristické prémiovou textúrou a bohatou krémovou, korenistou arómou evokujúcou hebkosť dotyku pravého kašmíru.

 Novinka z kategórie ošetrujúcej telovej kozmetiky Dove DermaSpa Cashmere Comfort predstavuje inováciu stvorenú na mieru pre veľmi suchú pokožku. Rad zahŕňa jemné telové mlieko, vyživujúce telové maslo a rozmaznávajúci krém na ruky, v ktorých sa snúbia najnovšie expertné technológie spolu so zážitkami charakteristickými pre luxusné spa. Veľmi suchú pokožku hĺbkovo vyživuje pomocou technológie
Cell-MoisturisersTM  pôsobiacou priamo v bunkovej štruktúre, rovnako ako ďalšie starostlivo vybrané zložky na posilnenie, hydratáciu aj komfortnú aplikáciu. Ponúka tak ideálnu kombináciu starostlivosti, relaxácie i luxusu, ktorá umožňuje okamžité splynutie s pokožkou vďaka bohatej prémiovej textúre. Príjemný pocit odpočinku, regenerácie tela a mysle počas nanášania tohto ošetrujúceho radu podporí aj originálna vôňa z dielne uznávanej parfumérky Ann Gottlieb. V tónoch krémovej vanilky, delikátneho korenia a rafinovanej ambry prináša iskriace hrejivé pohladenie.

"Hmat je zmysel, ktorý zásadne ovplyvňuje spôsob, akým pristupujeme k sebe aj k ostatným. Dotyky stimulujú nervové zakončenia a produkciu endorfínov známych ako 'hormóny šťastia', sú teda nesmierne dôležité pre našu emocionálnu i duševnú pohodu," vysvetľuje dermatologička MUDr. Michaela Blaško, PhD. "Jedinci, ktorých pokožka je veľmi suchá, si vyžadujú osobitnú starostlivosť s intenzívnymi hydratačnými účinkami. Rad Dove DermaSpa Cashmere Comfort im umožňuje prepojiť blahodarné účinky dotyku pri nanášaní krémov s hĺbkovou starostlivosťou."

Produkty Dove DermaSpa Cashmere Comfort budú dostupné od septembra 2016. Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena je 5,99 € za telové mlieko (200 ml), 8,49 € za telové maslo (300 ml) a 3,99 € za krém na ruky (75 ml).

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode