Novinári si vybrali svoju Miss Universe 2014

12.03.2014 15:56

Ešte skôr ako dvanástka finalistiek zabojuje o titul MISS UNIVERSE 2014, jedna z nich už má dva tituly. Súťažiaca s číslom 4., 21-ročná Simona Kollárová z Dunajskej Lužnej, sa stala nielen MISS MEDIA, ale pred niekoľkými dňami ju zvolili aj za MISS SHERATON Hotel.

„To, že si ma novinári vybrali za najkrajšiu spomedzi dievčat ma neuveriteľne prekvapilo a dojalo,“ prezradila čerstvá MISS MEDIA 2014 Simona Kollárová. Sama vôbec nečakala, že by mohla takýto titul získať, no je nesmierne šťastná a spokojná. „Chcela by som sa novinárom poďakovať, že som to práve ja, čo ich najviac zaujala,“ dodala.

MISS MEDIA je len jednou z 8 cien, ktoré si dievčatá v piatok, 14. marca 2014, rozdelia.  V tento večer spoznáme aj meno 16-tej MISS UNIVERSE. V priamom prenose RTVS o titul zaboduje 12 finalistiek, ktoré sa vo finále predstavia v exkluzívnych kolekciách pripravených špeciálne pre tento večer. Na úvod uvidíme dievčatá v zlatých koktailových šatách z dielne domu krásy La Casa Hermosa, v kolekcii rovnakej značky uvidíme dievčatá aj počas módnej prehliadky. Plavky tento rok finalistkám pripravila Emma Klein, ktorá sa pri ich tvorbe inšpirovala tématikou dažďového pralesa.

Víťazka prestížnej súťaže krásy, MISS UNIVERSE 2014, získa okrem postupu na svetové finále aj výnimočný automobil Mercedes-Benz triedy GLA, luxusný náhrdelník vyrobený v kombinácii prírodných diamantov, modrých zafírov a bieleho zlata v hodnote 18 500 eur, ale i luxusný model na svetové finále od La Casa Hermosa a mnoho ďalších cien.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode