Nové technologické videá Volkswagen

23.10.2019 09:13

Spoločnosť Porsche Slovakia, autorizovaný importér značky Volkswagen pre Slovensko, pokračuje v produkcii inštruktážnych videí, v ktorých na svojom blogu a kanáli YouTube jednoduchým a prístupným spôsobom vysvetľuje nové funkcie automobilov Volkswagen.

Pred niekoľkými mesiacmi spoločnosť Porsche Slovakia pripravila zaujímavý projekt, v rámci ktorého expert importéra na inovatívne technológie Ing. Miroslav Straka detailne popisuje vybrané funkcie vozidiel, pričom odhaľuje aj niektoré skryté „finesy“, väčšine zákazníkov málo známe. Jednotlivé funkcie expert vysvetľuje v krátkych videách (VW TECH VIDEO), ktoré prináša kanál Volkswagen Slovensko na YouTube. V prvej fáze boli rámci projektu vyrobené a zverejnené tri videá, zamerané na základné, každodenne používané prvky ako kľúč s diaľkovým ovládaním, bezkľúčové odomykanie a štartovanie, ako aj parkovacie asistenčné systémy.

 

V priebehu druhého polroka pribudli tri ďalšie videá popisujúce fungovanie a ovládanie adaptívneho tempomatu ACC, vrátane protikolíznej funkcie Front Assist, asistenta udržiavania vozidla v jazdnom pruhu Lane Assist a asistenčného systému na monitorovanie mŕtvych uhlov vonkajších spätných zrkadiel Side Assist, vrátane funkcie asistenta pre vyparkovanie.

 

Všetky videá sú zverejnené na:

https://www.youtube.com/channel/UCSV7glmYXwY73EiC_2DPcEA

 

Doterajšia reakcia zákazníkov na tento moderný spôsob prezentácie funkcií vozidla je veľmi pozitívna, preto bude spoločnosť Porsche Slovakia v ňom pokračovať. Ako ďalšie sú v pláne prvky adaptívne svetlomety IQ.LIGHT – LED Matrix (Touareg, nový Passat) a nové internetové služby App Connect.

 

V priebehu budúceho roka rozšíria modelovú ponuku značky Volkswagen na Slovensku dva nové modely, prinášajúce sčasti úplne novú koncepciu ovládania – nový Golf ôsmej generácie a elektrický ID.3. Nové funkcie týchto modelov a spôsob ich ovládania budú tiež názorne vysvetlené v podobe inštruktážnych videí.

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode