NOVÉ PREDAJNÉ MIESTO BMW A MINI V BRATISLAVE SPOLUPRÁCA BMW AG A AUTO PALACE GROUP

08.06.2013 15:33

Spoločnosť BMW Group otvára nový showroom pre vozidlá značiek BMW a MINI v Bratislave. Spoločnosť Auto Palace Group, nový partner spoločnosti BMW Group Slovakia v tomto regióne, v priebehu polroka vybudovala nový showroom s celkovou plochou 2 035 metrov štvorcových.

Nový showroom oficiálne inaugurovali Michael Kordys, generálny riaditeľ spoločnosti BMW Group Slovakia a Tim Tozer, CEO spoločnosti AutoBinck Holding, ktorá je materskou spoločnosťou Auto Palace.

 

Skupina Auto Palace Group od 5. júna 2013 rozširuje svoju maloobchodnú činnosť na území Slovenska. Nová spoločnosť Auto Palace Bratislava s.r.o. bude odteraz na Vajnorskej ulici ponúkať zákazníkom oboch značiek služby podľa nových, náročnejších štandardov najvyššej kvality. Toto nové predajné miesto bude ako jedno z prvých autorizovaných dílerstiev BMW a MINI v Európe striktne dodržiavať nové európske štandardy pre predaj značiek BMW a MINI 2013. Nový showroom umožní zákazníkom prezrieť si celú ponuku modelov oboch značiek v rôznych farbách a výbavách, pričom tu bude trvalo vystavených viac ako 8 vozidiel BMW a 6 vozidiel MINI. Tieto vozidlá bude dopĺňať široká paleta jazdených automobilov a servis schopný vykonávať údržbu až na 11 vozidlách súčasne.

 

Nová obchodná aktivita ponesie názov Auto Palace Bratislava, čím vyjadruje hrdú príslušnosť k skupine Auto Palace Group, ktorá na slovenskom trhu úspešne pôsobí už od roku 1991. Do plnej prevádzky vstúpi nové predajné a servisné miesto od 14. júna 2013.

 

Nové autorizované dílerstvo značiek BMW a MINI na Vajnorskej ulici bude vybavené jedinečným interaktívnym zákazníckym systémom skupiny BMW Group, ktorý zákazníkovi umožní prispôsobiť si nové vozidlo svojim individuálnym potrebám pomocou zariadení ako napr. iPad či ďalších interaktívnych technológií. K dispozícii budú kompletné produktové rady značiek BMW a MINI vrátane najnovších, čerstvo uvedených modelov. Medzi inými napríklad:

 

(nové BMW Z4 facelift, BMW M6 Grand Coupé, nové BMW 3 Gran Turismo, nový rad BMW 5 facelift vrátane modelov Sedan, Touring, Gran Turismo a M Sedan, BMW 4 Coupé, nové BMW X5 či MINI Paceman).

 

Na tlačovej konferencii k otvoreniu nového showroomu Michael Kordys poďakoval investorom a vlastníkom za obrovské úsilie, ktoré vynaložili pri dokončení budovy. Následne dodal: „Stredná a juhovýchodná Európa predstavuje pre spoločnosť BMW Group dôležitý región. Na Slovensku sme v roku 2012 predali viac než 2 000 vozidiel a stali sa tak lokálnou jednotkou v segmente prémiových automobilov. Na Slovensku existuje skutočný potenciál pre budúci rast, a to najmä v hlavnom meste.“ Ďalej uviedol: „Tento jedinečný a impozantný showroom je svedectvom pretrvávajúcich príležitostí, ktoré Bratislavu a celý región ešte čakajú.

 

Auto Palace Bratislava prinesie tie najvyššie štandardy služieb zákazníkom vďaka celému tímu technických odborníkov vyškolených priamo spoločnosťou BMW Group a pracujúcich s najmodernejším diagnostickým vybavením a špeciálnymi nástrojmi. K dispozícii bude kompletné spektrum produktov a služieb zacielených na maximálnu spokojnosť zákazníkov.

 

Nové obchodné zastúpenie značiek BMW a MINI je jasným vyjadrením odhodlania pokračovať v rozvoji skupiny Auto Palace Group na Slovensku zo strany jej holandskej materskej spoločnosti AutoBinck Holding. Spoločnosť sa distribúcii a maloobchodnému predaju vozidiel na Slovensku a v Českej republike venuje od roku 1991, pričom od roku 2007 pôsobí aj v Maďarsku a Slovinsku a za viac než desať rokov sa rozvinula do jednej z najväčších predajných skupín v tomto regióne. Jej materská spoločnosť AutoBinck Holding je jednou z najstarších automobilových spoločností na svete. Založená bola v roku 1907 a dnes ročne predá až 45 000 vozidiel. Zároveň je aj vlastníkom skupiny Business Lease Group ponúkajúcej operatívny lízing B2B klientom v 5 krajinách vrátane Slovenska, kde pôsobí od roku 1998.

 

CEO spoločnosti AutoBinck Holding, Tim Tozer, sa vyjadril: „Táto skvelá obchodná aktivita týkajúca sa značiek BMW a MINI je viac než žiadaným prírastkom našich aktivít na Slovensku. Veríme, že naša rokmi osvedčená reputácia za tie najkvalitnejšie služby napomôže ďalšiemu rozvoju trhového podielu značiek BMW a MINI nielen v Bratislave, ale aj na celom Slovensku. Tisícky náročných a spokojných zákazníkov sa presvedčili, že jedinečné prémiové značky ako BMW a MINI sú zárukou toho najlepšieho zo sveta moderných technológií, dizajnu, kvality, bezpečnosti, ekológie a výkonnosti, pričom sme si istí, že naša nová obchodná aktivita dokáže ich očakávania prekonať vďaka dokonale plnohodnotnému využívaniu týchto skvelých vozidiel. Celý tím nového autosalónu Auto Palace na Vajnorskej už sa nevie dočkať, kedy vo svojich priestoroch privíta zákazníkov značiek BMW a MINI a dostane šancu napĺňať ich túžby.“

 

Tim Tozer ďalej dodal: „Stratégia skupiny Auto Palace Group sa zameriava na pretrvávajúce expandovanie na Slovensku, v Čechách, v Maďarsku a v Slovinsku prostredníctvom partnerskej spolupráce s rôznymi automobilovými značkami, v spolupráci s ktorými rozvíjame tie najvyššie štandardy maloobchodného zastúpenia na daných trhoch. Pri našej každodennej práci staviame predovšetkým na nepretržitom poskytovaní špičkových služieb a na starostlivosti o zákazníkov. Kladieme nesmierny dôraz na našu reputáciu, pričom sme už na trhu získali renomé spoľahlivého, dlhodobého a najmä dôveryhodného partnera. Z tejto pozície čaká nová obchodná aktivita skupiny Auto Palace Group nepochybne jasná a úspešná budúcnosť.“

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode