Nové modely úžitkových vozidiel značky Renault

16.11.2019 20:02

Nové modely úžitkových vozidiel od Renaultu tvoria Master, Trafic a elektrická mestská dodávka Kangoo Z.E. (s dojazdom 200 km), ktorá je našim slovenským zákazníkom k dispozícií od polovice novembra 2019.

Renault Master sa už predáva od septembri 2019 a zaujme hneď robustnejšou prednou časťou, super prepracovaným interiérom, novým systémom ADAS a silnejším motorom s objemom 2,3 litra. Nový Master je k dispozícii podnikateľom od januára 2020 v 100% elektrifikovanej verzii ako Master Z.E., s dojazdom je 120 km.
Nový Renault Trafic Furgon je inovovaná viacúčelová dodávka s atraktívnym dizajnom interiéru a exteriéru. Tiež od septembra 2019 prišla s novou motorizáciou 2.0 l a automatickou prevodovkou EDC6.
A Renault Trafic Passenger je veľmi praktický pre viacčlenné rodiny a tým, ktorí potrebujú prepravovať viac osôb je dokonale určený práve im.
Nový Renault Trafic SpaceClass spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších špecialistov a je vhodný na prepravu VIP klientely, ale aj pre bežných pasažierov.

Naozaj práve Renault je lídrom na trhu s dodávkovými autami v Európe nepretržite 20 rokov a tiež je lídrom elektrických úžitkových áut v Európe. Viete si upraviť úžitkáče na mieru a v tom  sú veľmi ústretoví voči klientom a práve Master je dokonale prispôsobený požiadavkám klientov vďaka 350 dostupným verziám, s 3 výškami a 4 dĺžkami. Podvozky vydržia veľkú záťaž pri pohone predných i zadných kolies. Naozaj je z čoho vyberať a preto neváhajte sa ísť pozrieť do showroomu a možno vás práve jeden z predvádzaných modelov trojlístka zaujme....:)


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode