NOVÉ MITSUBISHI COLT – výhodné predobjednávky a sada zimných pneumatík za 1199 euro ZDARMA!

16.11.2023 22:54

Značka Mitsubishi spúšťa špeciálnu kampaň pre úplne nový Colt. 

„Ide o špeciálnu komunikačnú akciu, ktorú sme si pripravili pre prvých zákazníkov nového Mitsubishi Colt. Aby sme začali pomaly vzbudzovať záujem a povedomie o tejto chystanej novinke, rozhodli sme sa už teraz spustiť predpredajnú komunikáciu as ňou spojenú atraktívnu zákaznícku stimul“, hovorí Vladimír Hejna, obchodný riaditeľ M Motors CZ. 

Podstatou stimulu je odmeniť prvú z prvých. Preto všetci potenciálni zákazníci, ktorí si nezáväzne predobjednajú nové Mitsubishi Colt a vozidlo následne odoberú, získavajú zadarmo kompletné zimné sady 16“ hliníkových kolies a pneumatík v hodnote 1 199 EURO. 

„Táto ponuka sa vzťahuje na všetky dostupné motorizácie i výbavové stupne, ktoré budeme na našom trhu prezentovať“, dodáva Hejna.

 Zákazník sa jednoducho zaregistruje na webových stránkach a následne dostane do svojho e-mailu voucher so svojim unikátnym kódom. Akcia bude komunikovaná v online priestoru, na Sociálnych sieťach Facebook a Instagram, ale aj formou CRM prostredníctvom špeciálneho Newslettera Mitsubishi. 

Začiatok predaja nového Mitsubishi Colt na Slovensku je naplánované na začiatok budúceho roka.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode