Nové MINI Clubman

10.05.2019 16:42

Nové MINI Clubman so starostlivo zdokonaleným dizajnom, rozšíreným výberom inovatívnych prvkov výbavy a najnovšími technológiami z oblasti ovládania a konektivity ešte viac cibrí svoj profil štýlového individualistu v segmente prémiových kompaktných vozidiel. Praktický päťmiestny automobil kombinuje charakteristickú zábavu za volantom MINI s vysokou úrovňou praktických vlastností na každý deň aj na dlhé cesty. Získava ešte väčšiu charizmu, k čomu prispeli najmä aktuálne vylepšenia exteriéru a interiéru. Najnovšia aktualizácia viacerých digitálnych služieb MINI Connected podčiarkuje progresívny charakter nového MINI Clubman zameraný na životný štýl. Navyše, atraktívne doplnky voliteľnej výbavy a MINI Originálneho príslušenstva ponúkajú ďalšie možnosti individuálneho vylepšenia.

Jazdný komfort, vnútorný priestor a variabilita definujú všestranné vlastnosti nového MINI Clubman, jeho moderná interpretácia klasického konceptu shooting brake stanovuje v segmente kompaktných vozidiel osobitý štýl. Štvorica bočných dverí a piatich sedadiel spolu s praktickým batožinovým priestorom za delenými zadnými dverami zaručuje vysokú úroveň funkčnosti a kreatívneho využitia priestoru, čo patrí medzi charakteristické vlastnosti automobilov značky MINI.

Pohon: šesť motorov, systém pohonu všetkých kolies All4 ako voliteľná výbava.
Portfólio motorov nového modelu MINI Clubman zahŕňa dva trojvalcové a jeden štvorvalcový benzínový motor spolu s jedným trojvalcovým a dvoma štvorvalcovými naftovými motormi, z ktorých každý dostal najnovšiu generáciu technológie MINI TwinPower Turbo. Modelový program neskôr doplní nová verzia MINI John Cooper Works Clubman. Špičkový športovec tohto modelového radu je štandardne vybavený systémom pohonu všetkých kolies All4.

Ako alternatíva k typickému pohonu predných kolies je pohon všetkých kolies All4 na požiadanie dostupný aj pre dve najvýkonnejšie verzie — MINI Cooper S a MINI Cooper SD. Tento systém zabezpečuje vďaka rýchlemu a presnému elektronickému riadeniu neustále rozdeľovanie hnacej sily medzi predné a zadné kolesá podľa danej situácie.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode