Hrejivé náplasti Cosmos s kapsaicínom prinášajú úľavu a pomáhajú relaxovať

15.09.2017 18:21

Hrejivý účinok prináša postihnutému miestu rýchlu úľavu.
Bolesti chrbta a krížov po dlhom dni v kancelárii, po náročnej práci a športe, či reumatické bolesti – to sú typické príklady, kde nájdu uplatnenie hrejivé náplasti Cosmos. Obsahujú kapsaicín, látku známu z papričiek chili, ktorá v tkanive človeka vyvoláva pocit pálenia a na pokožke dokáže stimulovať teplotu nad 37°C. Vytvorené teplo prináša postihnutému miestu uvoľnenie a rýchlu úľavu.

Náplasti Cosmos Hrejivá náplasť s kapsaicínom Klasická a Cosmos Hrejivá náplasť s kapsaicínom Jemná sa od seba odlišujú množstvom obsiahnutej látky. Majú rôznu úroveň hrejivosti a iný priebeh pôsobenia v čase.

„Rozšířením ponuky náplastí sa snažíme vyjsť v ústrety rôznym požiadavkám našich spotrebiteľov. Pre intenzívne prehriatie odporúčame náplasť verzie Klasická, pre príjemné prehriatie verziu Jemná so strednou hrejivosťou. Pre tých, ktorý chcú len mierne prehriatie ponúkame Cosmos Relaxačnú a hrejivú náplasť s vôňou levandule, kde je hrejivou látkou extrakt z čierneho korenia,“ vysvetľuje Irena Malá, PR manažér spoločnosti.

Všetky tri náplasti je možné jednoducho strihať na požadovaný rozmer a na pokožke  môžu zostať až 8 hodín. Na jedno miesto možno nalepiť až tri náplasti denne v priebehu jedného týždňa. Ďalšiu aplikáciu na rovnaké miesto sa odporúča opakovať až po 7 až 14-dennej prestávke. Náplasť dobre drží a vďaka hypoalergénnemu lepidlu je šetrná k pokožke. Viac informácií nájdete na stránke www.naplasticosmos.sk.

Hrejivé náplasti Cosmos sú voľne dostupné v lekárňach,  Klasická a Jemná s kapsaicínom za odporúčanú cenu 1,36 eur (v balení 1 kus), Relaxačná a hrejivá s levanduľou za 3,06 eur (v balení 2 ks náplasti).  
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode