Nové BMW X3 a nové BMW radu 6 Gran Turismo

27.11.2017 21:05

Nádherné prostredie v Tomášove v okolí kaštieľa nás ako z rozprávky privítali "kočiare" v podobe dvoch nových modelov BMW X3 xDrive 30d a BMW 630d xDrive Gran Turismo (GT).

 

Trošku som sa síce oneskorila, ale napriek tomu ma chlapci počkali a sadli sme do nových SUV X3Drive a dali offroadovú čast testovania. Počasie nám až tak neprialo, tak sme kopce vynechali, ale blatistý terén peknými hrboľatými cestičkami nás presvedčil, že tento model patrí do terénu. Na 100 percent! Outfit karosérie sme trošku opeknili "bahienkom....", tak ako sa na teréniak patrí.

Vôbec nás nehádzalo a bezpečnosť v teréne bola neoceniteľná. Jazdné vlastnosti na ceste i v teréne vynikajúce a hneď som sa X3-kou skamošila ako sa patrí a v prvý moment kamarátstva som získala rešpekt pred týmto terénnym fešákom. Určite si viem predstaviť, akoby som ho nabalila batožinou, lyžami a hurá na hory! Jednoznačné dávam áno a keby niekto nedajbože v horách zapadol, tak som si istá, že tento fešák by nemal problém pomôcť. Kamarát na pohľadanie....Ozaj, musím spomenúť, že sme dostali balíček prvej pomoci, kde sme si našli chutnú bagetu, energy drink, voda, keksík. Ďakujeme za full servis!

Potom sme presadli do BMW 6 Gran Turismo. Mali sme k dispozícii oba motory, benzínový i dieselový. Dizajn jednoznačne neprehliadnuteľný na ceste, stačilo zopár pohľadov a vedeli sme, že sme prirodzenou autoritou pre všetkých účastníkov cestnej premávky. Nuž akoby sme boli iba my na ceste, keď nám pri jemnom dupnutí na plyn, všetky autá automaticky uhýbali do vedľajšieho pruhu. Akcelerácia spôsobila, že som sa vcucla do sedadla a silu motora som pochopila okamžite. Plavný podvozok, jazdné vlastnosti na jednotku, veď aj vo vyššej rýchlosti sme dávali zákruty bez žiadneho vynášania a sedeli sme na ceste ako prikovaní....moju dôveru si tento športový elegán získal okamžite! Zabudla som na interiér, ale vychutnávala som si ho viac na sedadle spolujazdca a zoznamovanie bolo veľmi príjemné. Ozaj a bavil ma head up displej a je to super, ked mi navigácia ukazuje kam mám zabočiť. Viem presne, že ak by som išla pozrieť české hrady a zámky, čo je moje hobby, tak na dlhé trasy a vyhegľané cesty smer Brno, Praha si beriem práve toto 6-tkové Gran Turismo GT. Mňamka! Naozaj som si testovanie oboch modelov veľmi užila a takýto úsmev som vyčarila po dynamickej jazde.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode