Nové BMW radu 4 Gran Coupé

09.06.2021 18:02

Nové 4-dverové kupé vzbudí predstavivosť s výrazne upravenou dynamikou jazdy, ostrejšími tvarmi v duchu nového dizajnového jazyka značky BMW, lepším prémiovým pocitom z interiéru a množstvom inovácií v oblastiach ako ovládateľnosť a konektivita.

Po pôvodnom modeli BMW radu 4 Gran Coupé, ktorý zaznamenal výrazný úspech, prichádza teraz druhá generácia modelu a rozširuje ponuku rodiny BMW radu 4. Nové 4-dverové kupé vzbudí predstavivosť s výrazne upravenou dynamikou jazdy, ostrejšími tvarmi v duchu nového dizajnového jazyka značky BMW, lepším prémiovým pocitom z interiéru a množstvom inovácií v oblastiach ako ovládateľnosť a konektivita.

Okrem radosti z jazdy a športovej elegancie, ktorými sa značka BMW preslávila, sa toto vozidlo s karosériou typu gran kupé zo stredného prémiového segmentu zameriava najmä na to, aby bolo moderné a funkčné. Komfortný prístup do zadnej časti, päť plnohodnotných sedadiel, veľké veko do variabilného batožinového priestoru. To všetko zaručuje, že nový model BMW radu 4 Gran Coupé si zachová svoje špeciálne schopnosti pri každodennom jazdení aj pri cestách na väčšie vzdialenosti.

V čase začiatku predaja v novembri 2021 bude v ponuke, okrem štyroch ďalších verzií, aj nový výkonný model BMW radu 4 Gran Coupé vytvorený v spolupráci s divíziou BMW M GmbH. Všetky verzie budú vznikať pomocou flexibilného výrobného procesu v závode spoločnosti BMW Group v Mníchove na rovnakej výrobnej linke ako plne elektrický model BMW i4 a modely BMW radu 3 Sedan a BMW radu 3 Touring.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode