Nové BMW M2 Coupé

14.10.2015 18:18

Nový model BMW M2 Coupé je čerstvým príkladom dynamického potenciálu a agility v segmente kompaktných športových vozidiel s vysokým výkonom.

  • Nový radový šesťvalcový motor s technológiou M TwinPower Turbo a objemom tri litre, výkonom 272 kW/370 k a najvyšším krútiacim momentom 465 Nm (kombinovaná spotreba paliva so šesťrýchlostnou manuálnou prevodovkou: 8,5 l/100 km, kombinované emisie CO2: 199 g/km; s voliteľnou dvojspojkovou prevodovkou radu M [M DCT]: 7,9 l/100 km, kombinované emisie CO2: 185 g/km)*.
  • 0 – 100 km/h za 4,3 s (so šesťrýchlostnou manuálnou prevodovkou: 4,5 s), maximálna rýchlosť: 250 km/h (elektronicky obmedzená), s balíkom M Driver’s Package 270 km/h (elektronicky obmedzená).
  • Schopnosti na pretekárskej dráhe boli testované na okruhu Nürburgring-Nordschleife.
  • Štýlový vzor dynamickej dokonalosti: robustné, dynamické línie, exkluzívne 19-palcové kované disky kolies, športový výfukový systém s dvojitými koncovkami.
  • Interiér s charakteristickými prvkami radu M – vrátane športových sedadiel, športového volantu a radiacej páky radu M – je vyjadrením tých najvyšších ambícií vozidla na poli dynamiky.
  • Technológia z oblasti motoristického športu určená pre používanie na ceste aj pretekárskej dráhe: ľahké športové zavesenie kolies vyrobené z hliníka, voliteľná sedemrýchlostná dvojspojková prevodovka (M DCT), aktívny diferenciál, kompozitné brzdy a dynamický režim – to všetko v rámci radu M.

 

Nové BMW M2 Coupé. Špičkový športový stroj s návykovým výkonom.

 

Kompaktné športové vozidlo BMW s vysokým výkonom, za ktorým sa obracali pohľady a pre ktoré horeli srdcia, tu bolo už pred štyridsiatimi rokmi. Skutočne, model BMW 2002 turbo bol dokonalým stelesnením odhodlania spoločnosti BMW prinášať mimoriadnu dynamiku, výnimočnú agilitu a optimálnu ovládateľnosť vozidla. A ako dôkaz toho, že toto odhodlanie je stále živé, spoločnosť BMW M GmbH teraz predstavuje nový model BMW M2. So šesťvalcovým radovým motorom so špičkovým výkonom, agilitou vďaka pohonu zadných kolies, ľahkým športovým zavesením kolies radu M z hliníka a extrovertným štýlom má nový model BMW M2 Coupé všetko potrebné na to, aby poskytol vrcholnú radosť z jazdy.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode