Nové Audi MediaCenter je teraz online

01.06.2015 17:06

Všetky kanály komunikácie Audi na jednom mieste
Toni Melfi, riaditeľ komunikácie Audi: „Moderná platforma na rešeršovanie pre novinárov, blogerov a online-multiplikátorov“
Jednoduché používanie na všetkých koncových zariadeniach

Prehľadnejšia, informatívnejšia, rýchlejšia: portálom Audi MediaCenter poskytuje komunikácia Audi novinárom, blogerom a online-multiplikátorom od dnes novú centrálnu platformu na rešeršovanie. Tlačové správy, fotografie, videá a ďalšie obsahy týkajúce sa Audi môžu zástupcovia médií v budúcnosti využívať pre svoju redakčnú prácu bez registrácie. Na internetový portál www.audi-mediacenter.com je jednoduchý prístup zo všetkých moderných koncových zariadení.


Novou platformou oddelenie komunikácie Audi reaguje na dynamicky žijúcu mediálnu oblasť: novinári potrebujú rýchly prístup k čoraz väčšiemu množstvu informácií. Pri tom stúpa počet rešerší realizovaných z mobilných koncových zariadení. Tieto požiadavky Audi MediaCenter spĺňa jasným vedením používateľa, ako aj inteligentnými vyhľadávacími a filtračnými funkciami. Fotografie, videá a ďalšie obsahy sú spriahnuté s tlačovými správami a dopĺňa ich prelinkovanie na príbuzné témy. Okrem toho digitálne tlačové mapy poskytujú informácie k veľkým tematickým blokom. Ak sa vyskytnú nejaké otvorené otázky, sú pripojené kontaktné údaje na príslušných partnerov z oddelenia komunikácie.  

Audi MediaCenter sa dá využívať na všetkých moderných koncových zariadeniach – od pracoviska desktop cez tablet až po smartfón. Ponuka je bohatšia ako kedykoľvek predtým: spája doterajšiu novinársku databázu Audi MediaServices s internetovými portálmi Audi Newsroom, Audi MediaTV a Audi MotorsportInfo. Okrem toho sú stránky komunikácie Audi integrované na sieťach Facebook, Twitter, YouTube, Flickr a Scribd. Navyše je Audi Blog  integrovaný do Audi MediaCenter. Záujemcovia si môže objednať správy aj cez RSS-Feed alebo ako novinky zasielané mailom. Vkladacie kódy umožňujú zakomponovanie obsahov do vlastných internetových stránok, tlačidlá Share umožňujú zdieľanie správ Audi na sociálnych sieťach.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode