NOVÁ ŠTÚDIA CITROËN AIRCROSS

10.04.2015 09:33

CITROËN POZÝVA NA CESTY

  • JEDINEČNÁ OSOBNOSŤ: ide o nevídaný vzhľad medzi SUV. Najmä pre vyvážené proporcie, plynulý dizajn a schopnosť chrániť posádku. Nechýba ani veselá, optimistická tvár.
  • ULTRA KOMFORT, ZDROJ ENERGIE: interiér je zárukou nových zážitkov na cestách. Je moderný, plný svetla, svieži, funkčný a zaručuje pohodlie pre telo aj dušu.
  • INTELIGENTNÉ TECHNOLÓGIE PRE POKOJNEJŠIU JAZDU: zameriava sa na konektivitu, prináša do SUV jedinečné grafické rozhranie, ako aj technológiu Plug-In Hybrid.

 

Od svojho založenia pred 95 rokmi predala značka CITROËN už viac ako 50 miliónov automobilov. Tento úspech oslavuje predstavením novej, očarujúcej, kreatívnej a odvážnej štúdie. CITROËN tak potvrdzuje svoje schopnosti vývoja a potenciál:

 

  • MEDZINÁRODNÉHO PÔSOBENIA: CITROËN AIRCROSS ilustruje ambície značky na medzinárodných trhoch. Potvrdili sa už v prípade modelu C4 Cactus, ktorý zaznamenal celosvetový ohlas.
  • ODLIŠNOSTI: CITROËN AIRCROSS rúca zažité predstavy, pritom je však stále plnohodnotným SUV. Dizajn exteriéru a atmosféra interiéru sa vyznačujú modernosťou a jedinečnými prvkami, ktoré načrtol už model C4 Cactus. CITROËN ukazuje schopnosť vtlačiť svoju identitu viacerým vozidlám z rôznych segmentov.

Štúdia CITROËN AIRCROSS pokračuje v tom, čo priniesol model C4 CACTUS a rozvíja jeho možnosti:

 

  • JEDINEČNÝ VZHĽAD: mix výkonu a pozitívnej energie. CITROËN AIRCROSS je sympatické SUV, ktoré chráni svoju posádku. Jeho optimistický dizajn odstránil agresivitu a zdôrazňuje:
    • Jedinečnú osobnosť, čistú a optimistickú. Podarilo sa to dosiahnuť vyvážením horizontálnych línií a veľkých plôch. Dôraz sa kládol na výrazné grafické prvky ako Alloy Bump či Air Sign. Dojem zintenzívňuje červeno-oranžový lak karosérie, symbol energie a rozvahy ako aj inovatívne materiály evokujúce robustnosť;
    • Dizajn, ktorý sa podriadil funkčnosti a aerodynamike.

 

  • POZÝVA CESTOVAŤ v interiéri, ktorý sa vyznačuje pocitom ULTRA KOMFORTU a je aj ZDROJOM ENERGIE. Všetko na palube štúdie CITROËN AIRCROSS sa podriadilo vytvoreniu maximálneho pohodlia pre telo aj dušu. Komfort pre telo prinášajú široké a pohodlné sedadlá, príjemné materiály a jasné teplé farby. Napnuté línie podporujú pocit priestoru a geometrické tvary dodávajú interiéru nový rozmer. Každý kúsok spája estetiku a funkčnosť. CITROËN AIRCROSS evokuje tému cestovania aj usporiadaním a tvarom odkladacích priestorov a používaním popruhov v interiéri.
  • INTELIGENTNÉ TECHNOLÓGIE sú dokonale funkčné a užívateľom dávajú možnosť vybrať si medzi ich spoločným alebo individuálnym využívaním. CITROËN AIRCROSS má dve HD obrazovky s uhlopriečkou 12’’. Jedna z nich je posuvná a môže ju využívať aj spolujazdec. Každé sedadlo je vybavené reproduktormi a mikrofónmi, čo uľahčuje komunikáciu medzi pasažiermi. Technologická vyspelosť sa prejavuje aj výberom pohonu Plug-In Hybrid, ktorý spája nízku spotrebu a vysoký výkon. Technológie sa zameriavajú na pokojnú jazdu a na nové zážitky na palube.

Štúdia CITROËN AIRCROSS sa po prvý raz predstaví na autosalóne v Šanghaji, čím potvrdí, že pre značku CITROËN je čínsky trh mimoriadne dôležitý (25 % všetkých vozidiel sa predá v Číne, ktorá je tak najväčším trhom značky).

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode