Nová ŠKODA Yeti v dvoch variantoch prichádza na slovenský trh

08.01.2014 16:37

Modernizovaná ŠKODA Yeti v predaji od 8. januára 2014

ŠKODA Yeti do mesta vo výbave Active už od 13 999 eur

ŠKODA YetiOutdoor za príplatok 170 eur

Obľúbená verzia 4x4 už od 17 639 eur

Atraktívne akčné modely SMILE a MONT BLANC

Deň otvorených dverí už 10. januára a ŠKODA SNOW SHOW 2014 vo vybraných lyžiarskych strediskách na Slovensku

Dôkladne prepracovaný model ŠKODA Yeti je od dnešného dňa k dispozícii aj pre slovenských fanúšikov značky s okrídleným šípom. Obľúbené kompaktné SUV je prvýkrát v ponuke v dvoch dizajnových variantoch. Elegantná, štýlová verzia ŠKODA Yeti je ideálna do mesta, verziu ŠKODA Yeti Outdoor ocenia dobrodružnejšie povahy. Ceny modelu štartujú na úrovni 13 999 eur vo výbave Active. ŠKODA YetiOutdoor je k dispozícii s príplatkom iba 170 eur. Populárnuverziu 4x4 môžete získať už od 17 639 eur. Oba varianty ponúka ŠKODA aj v akčných výbavách SMILE a MONT BLANC. 

ŠKODA pokračuje v modelovej ofenzíve hneď v prvých dňoch nového roku 2014. Zástupcovia značky ŠKODA na Slovensku uviedli na trh inovovaný model Yeti na historicky prvej tlačovej konferencii priamo na klzisku pod holým nebom. „Zvolili sme tento netradičný koncept, pretože model Yeti sa ideálne hodí do mestskej džungle, ale nezľakne sa žiadneho povrchu aj mimo spevnených komunikácií. Yeti patrí k najobľúbenejším kompaktným SUV na Slovensku. Len minulý rok sme dodali zákazníkom takmer 1000 vozidiel. Sme presvedčení, že nový Yeti bude mať u zákazníkov a fanúšikov SUV ešte väčší úspech. Je to štýlový, bezpečný a technicky vyspelý automobil s množstvom Simply Clever riešení. Od dnešného dňa čaká na slovenských zákazníkovu všetkých autorizovaných predajcov značky ŠKODA,“hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

 

Najväčšou novinkou modernizovaného modelu ŠKODA Yeti je premiéra dvoch individuálnych dizajnových línií: ŠKODA Yeti a ŠKODA Yeti Outdoor. Medzi hlavné viditeľné rozdiely patria odlišné prvky prednej a zadnej časti. Nárazníky, bočné ochranné lišty a prahy sú lakované vo farbe karosérie, v prípade variantu Outdoor sú bočné lišty a prahy z čierneho plastu. Model ŠKODA Yeti Outdoorponúka navyše v sériovej výbave strieborné kryty vonkajších spätných zrkadiel, oplastovanie predného a zadného nárazníka alebo integrované predné hmlové svetlomety.

Pre oba nové varianty modelu ŠKODA Yeti je k dispozícii sedem motorov, automobil je ponúkaný s pohonom predných alebo všetkých kolies prostredníctvom spojky Haldex piatej generácie, v kombinácii s mechanickými prevodovkami alebo prevodovkami DSG. Okrem toho sú v ponuke aj nové kolesá z ľahkých zliatin a nové interiérové ​​prvky ako napríklad trojramenné volanty, nové látky, dekory a moderné technické prvky. Ako prvé vozidlo značky ŠKODA môže byť Yeti na želanie vybavený parkovacou kamerou.

Mestská ŠKODA Yeti presvedčí už v základnej verzii Active bohatou štandardnou výbavou za výhodnú cenu. ŠKODA Yeti Active s manuálnou prevodovkou a motorom 1,2 TSI 77 kW/105 kje k dispozícii už od13 999 eur, čo je o 588 eur menej ako bola doterajšia základná cena modelu. Súčasťou sériovej výbavy sú okrem iného aj systém elektronickej stabilizácie ESC vrátane ABS, brzdového asistenta a regulácie preklzu, štyri airbagy, centrálne zamykanie, elektrické ovládanie predných okien či elektricky nastaviteľné vonkajšie spätné zrkadlá. ŠKODA Yeti Outdoor je v ponuke vo všetkých výbavových verziách s príplatkom iba 170 eur.Mimoriadne obľúbená verzia s pohonom všetkých kolies ŠKODAYeti 4x4 je k dispozícii od 17 639 eur vo verzii Active so šesťstupňovou manuálnou prevodovkou a výkonným motorom 1,8 TSI 118 kW/160 k. 

Akčný model Yeti SMILE s manuálnou prevodovkou a motorom 1,2 TSI 77 kW/105 k v cene od16 349 € prinesie navyše okrem iného aj klimatizáciu s mechanickou reguláciou, rádio BLUES s CD a MP3, diaľkové ovládanie centrálneho zamykania, tempomat, el. vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá, palubný počítač, tónované zasklenie, ochranné bočné lišty vo farbe karosérie a predné hmlové svetlomety (Yeti do mesta), OFF ROAD systém (platí len pre 4x4) a 16-palcové disky z ľahkých zliatin.

Akčný model Yeti MONT BLANC s manuálnou prevodovkou a motorom 1,2 TSI 77 kW/105 k je v ponuke s cenou od 18 549 €.V porovnaní s výbavovým stupňom Ambition prinesie navyše okrem iného aj predné hmlové svetlomety s CORNER funkciou, rádio SWING s CD a MP3 a s ďalšími štyrmi reproduktormi vzadu, vyhrievanie predných sedadiel, trojramenný multifunkčný kožený volant, malý kožený paket, Maxi DOT displej, aut. klimatizáciu Climatronic, parkovacie senzory vzadu a 17-palcové disky z ľahkých zliatin

Špičkovou verziou je model ŠKODA Yeti L&K. Skratka L&K (Laurin&Klement) odkazuje na zakladateľov českej automobilky. Prepracovaná ŠKODA Yeti sa opäť predstaví aj vo verzii GreenLine, ktorá je šetrná k životnému prostrediu. ŠKODA Yeti 1,6 TDI 77 kW/105 k GreenLine s pohonom predných kolies príde s päťstupňovou manuálnou prevodovkou. Kombinovaná spotreba je 4,6 l nafty na 100 kilometrov, emisie CO2 iba 119 g/km.

Fanúšikovia modelu Yeti si ho môžu otestovať 10. januára 2014 počas dňa otvorených dverí u všetkých autorizovaných predajcov značky ŠKODA na Slovensku až do 19:00 hodiny a navyše získať praktický darček. ŠKODA Yeti bude aj hlavnou hviezdou seriálu podujatí ŠKODA SNOW SHOW 2014 vo vybraných slovenských lyžiarskych strediskách. Ako prvé privíta nový model Yeti stredisko Salamandra Resort už 11. januára.Pripravené budú rôzne súťaže pre deti aj dospelých. O zábavu sa postará Live DJ Sympatico a moderátor Tomaggio. Viac informácií nájdete na http://www.snow-show.sk/.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode