Nová ŠKODA Superb ponúkne hudobný zážitok ako v koncertnej sále

12.08.2015 11:11

Nová vlajková loď značky ŠKODA je dodávaná s exkluzívne vyvinutou audioaparatúrou CANTON
Sériová výbava v najvyššom rade Laurin & Klement; na želanie k výbave Ambition a Style
Dvanásť reproduktorov vrátane subwoofera v batožinovom priestore
S nemeckým výrobcom reproduktorov spolupracuje ŠKODA od roku 2013


Vďaka exkluzívne vyvinutému zvukovému systému CANTON ponúkne nová ŠKODA Superb ohromujúci hudobný zážitok. Perfektný zvuk zaisťuje vo vlajkovej lodi značky dvanásť reproduktorov doplnených o zosilňovač umiestnený pod sedadlom vodiča.

Jedinečný hudobný zážitok v novom modeli ŠKODA Superb sprostredkuje zvukový systém, špeciálne vyvinutý výrobcom reproduktorov CANTON. Systém má pôsobivý výkon 610 Wattov, čo znamená najvyšší výkon medzi priamymi konkurentmi v automobilovej strednej triede.

Ako doteraz jediná automobilka spolupracuje ŠKODA od roku 2013 s nemeckým výrobcom zvukovej techniky CANTON s cieľom sprostredkovať kvalitný zvuk domácich audioaparatúr aj pri jazde automobilom. Prvým výsledkom exkluzívnej spolupráce bol už niekoľkokrát ocenený high-end audiosystém v súčasnom modeli ŠKODA Octavia.

O vyvážený zvuk sa v novom modeli ŠKODA Superb stará dvanásť reproduktorov. Desať je umiestnených vo dverách (výškové, stredové a basové reproduktory v predných dverách, výškové a stredobasové reproduktory v zadných dverách). Centrálny reproduktor je zabudovaný do palubnej dosky. V batožinovom priestore sa nachádza veľký subwoofer s výstupným výkonom 2 x 100 Wattov.

Komponenty sú riadené 12-kanálovým DSP zosilňovačom, ktorý je umiestnený pod sedadlom vodiča. Skratka DSP označuje digitálne signálové procesory, vďaka ktorým sa môže zvuk jednotlivých reproduktorov akusticky prispôsobiť svojmu okoliu.

Harmonickou súčinnosťou všetkých komponentov vzniká vyvážený priestorový zvuk, ktorý je presne vyladený pre interiéry automobilov ŠKODA Superb a ŠKODA Superb Combi a okúzľuje harmonickými basmi, prirodzenými stredovými a jasnými výškovými tónmi. Ekvalizér, pracujúci v štyroch rôznych režimoch, zabezpečuje čistotu tónov nielen pri prehrávaní hudby, ale tiež pri telefonovaní a používaní navigácie. Tri predvoľby umožňujú nasmerovať zvuk na vodiča, do prednej časti automobilu alebo do celého priestoru interiéru. Okrem toho je možné zvuk nastaviť aj manuálne a ľubovoľne ho smerovať do priestoru. Ruchy spôsobené jazdou sú dynamicky vyrovnané.

Zvukový zážitok audiosystému CANTON podčiarkuje vysokú technickú úroveň nového modelu ŠKODA Superb v oblasti infotainmentu a konektivity. Novo vyvinutá vlajková loď ponúka štyri úplne nové infotainment systémy na báze najmodernejšej MIB technológie (modulárny infotainment systém) koncernu Volkswagen. Nová ŠKODA Superb ide príkladom aj v oblasti konektivity a internetového pripojenia. Vďaka voliteľnému vysokorýchlostnému internetovému pripojeniu (LTE) v spojení so špičkovým systémom Columbus sa stáva nová ŠKODA Superb ako prvý model značky mobilným HotSpotom.

Nová ŠKODA Superb vstúpila na trh v polovici júna. V septembri bude uvedená na trh aj vo variante kombi.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode